Celebrity

24. září 2024 09:34

Zuzana Schneidewind

Ta, co spadla ze schodů, je teď za největší zrádkyni. Andělská Nicole lže, kudy chodí

Nicole Šáchová je Zrádce. Ostatním přísahá, že není - Zrádci (2)

Finalistka soutěže krásy se nově představuje jako chladnokrevná lhářka, která se neštítí vraždy. Samozřejmě, že jenom v televizní reality hře. Nicole Šáchová (26) sice vypadá jako andílek, ale v těle jí viditelně koluje krev ďáblice. Viděli jste, jak ostatním soutěžícím přísahá, že je Věrná a není Zrádce? Výkon hodný Oscara.

Rodačka z Tábora Nicole Šáchová jde do každého souboje s cílem dosáhnout výhry. Ač možná na první pohled nevypadá, když jí o něco jde, umí se prosadit.

Vybavujete si Nicole, když v roce 2022 zkoušela štěstí v České Miss Essens a stala se jednou z finalistek? Tehdy například na otázku Proč právě ty bys měla soutěž krásy vyhrát? odpověděla sebevědomě: „Myslím, že jsem poměrně unikátní i co se týče osobnosti. Nejsem typická sebevědomá vítězka, jaké byly v minulých letech, ale i introverti by se mohli dostat na světlo.“

Úspěchem v klání krásy Nicole navíc všem ukázala, že uspět se v životě dá i přes určitý handicap. Sama totiž trpí lehčí poruchou autistického spektra. „Bojuju s tím celý život. Už to pro mě není taková komplikace, ale bojím se, jak budu působit na lidi,“ uvedla tehdy Nicole pro Super.cz s tím, že má Aspergerův syndrom. Tato porucha zasahuje do všech oblastí života lidí s touto diagnózou. Mají často potíže v oblasti emocí, ale také zpravidla vysoké IQ.

Mohlo by vás také zajímat: Myslela, že má geniální děti. Diagnóza dvou synů ale zněla Aspergerův syndrom

„Ovlivňuje mě to v osobní rovině života. Hůř navazuji dlouhodobá přátelství, hůř si hledám partnery," přiblížila ještě Nicole. Více než o modelce se o ní pak psalo jako o té, co spadla ze schodů. Za vším stál její smysl pro humor a upřímnost, když pro Prima Ženy promluvila o svém největším životním trapasu. „Když jsem nastupovala na vysokou školu, měli jsme seznamování prváků. A když jsme scházeli ze schodiště, před všemi jsem se zřítila na zem až dolů. Od té doby si mě všichni pamatovali jako tu, co spadla,“ popsala spontánně a se smíchem historku ze studií biologie na Univerzitě Karlově.

Jak je vidět, Nicole se nezalekne žádné výzvy. Tou aktuální je její účast v detektivní hře Zrádci, kterou můžete sledovat každou neděli ve 20:15 na Primě, nebo s týdenním předstihem na prima+. Blondýnka s bohatou kšticí ve hře překvapila hned v premiérovém dílu, když byla moderátorem tajemné reality show Vojtěchem Kotkem vybrána jako jedna z rozhodujících postav hry, a to Zrádcem, který má záviděníhodnou moc – volit z ostatních soutěžících ty, jichž se chce navždy zbavit.

Víte, že moderátor a Věrný ze Zrádců Tuna má za sebou děsivý zdravotní kolaps?

Věřili byste Nicole, že není Zrádce?

„Chtěla jsem zkusit něco nového. Já ten pořad znám, sledovala jsem všechny série, které jsou dostupné. Takže jsem vysloveně věděla, do čeho jdu,“ byla přesvědčená od začátku svého účinkování ve Zrádcích Nicole. Podívejte se v exkluzivní ukázce v úvodu, jak je ve lhaní soupeřícím, z nichž někteří ji již ze zrady podezírají, dobrá. Co myslíte, má šanci udržet se ve hře až do finále?

Ohodnoťte detektivní hru Zrádci na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.