Celebrity

19. května 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Rapper Calin se proti šikaně bránil judem. Byl jsem pak vyslancem do konfliktů, přiznal

Callin v 7 pádech Honzy Dědka

Český rapper Călin Panfili, známý spíše jako Calin (26), patří mezi nejpopulárnější tuzemské hudebníky současnosti. Jeho písně trendují ještě předtím, než vyjdou, a v posledních letech sklízí jeden úspěch za druhým. V talkshow Honzy Dědka promluvil nejen o hudbě, ale také o svém moldavském původu a začátcích v nové zemi.

Mezi českou rappovou špičku se dostal už v roce 2020. Od té doby sklízí jeden úspěch za druhým. Kromě vyprodaných koncertů se raduje také z několika ocenění. V loňském roce se stal například objevem roku a odnesl si první místo v anketě Český slavík v kategorii Hip Hop & Rap.

Čtěte také: Sharlota estetické zákroky nepodporuje: Lidé to dělají z nudy, líbí se mi autentičnost

Moldavský původ

„Byly mi tři roky, když jsem přišel do Česka. Moldavsko si nepamatuju z doby, kdy jsme tam žili, ale často jsem se tam vracel na prázdniny. Víc jsem si rozuměl s Moldavci, temperamentem, myslel jsem si, že se tam vrátím, ale jak jsem dospíval, začal jsem oceňovat kvality bytí a sociální kvality,“ vysvětlil Calin v talkshow u Honzy Dědka.

Baví vás talkshow 7 pádů Honzy Dědka? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

„K hudbě jsem byl rodiči vedený celý život, ale v dnešní formě to začalo v nějakých osmnácti letech, kdy jsem se seznámil s celosvětovou tvorbou. Třeba s Weekndem a různými temnými věcmi. Od té doby jsem začal dělat to, co dělám dodnes, i když forma se měnila. Předtím jsem hrál na kytaru a zpíval jsem, mým cílem bylo dělat krásné písničky pro holky a zalíbit se,“ prozradil před časem v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Expres FM.

Kromě Calina se v talkshow představila také herečka a zpěvačka Světlana Nálepková.

„Dnes jsem opravdu rád tam, kde jsem. Česko je nádherné a jsem rád, že žiju tady,“ objasnil Calin, který se v útlém věku potkal i se šikanou, s níž si později poradil díky bojovému sportu. „Dlouho jsem dělal judo. Zápas je pro mě sport, dlouho jsem si neuvědomoval, že to, že někoho přehodím, znamená, že ho můžu přehodit i v reálném životě. Asi ve třetí třídě došlo k nějaké interakci, kdy jsem si to uvědomil, a už to bylo v pohodě. Od té doby jsem byl vyslanec do mezitřídních konfliktů,“ zavzpomínal Calin v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se také na rozhovor s populární českou rapperkou Sharlotou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.