Celebrity

16. května 2024 06:05

Vanesa Havlíková

Děsivé přiznání Světlany Nálepkové: Měla jsem otok mozku, málem mě to stálo život

Světlana Nálepková v 7 pádech Honzy Dědka

Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková (63) je vášnivou cestovatelkou. Ráda objevuje nová místa, zkoumá odlišné kultury a plní nové výzvy. V posledních letech si nejvíce zamilovala Indii, kam se pravidelně vrací. V talkshow Honzy Dědka nyní promluvila o cestovatelských dobrodružstvích, během kterých riskuje svůj život, a také zavzpomínala na své rodiče.

„Začala jsem jezdit do Ladakhu, přezdívá se mu Malý Tibet. Je to součást Indie, je to svobodný stát na rozdíl od Tibetu. Je tam mnoho utečenců z Tibetu. Nejprve jsem tam jela jako dobrovolník učit, pak jsem tam šla na trek a to mě málem stálo život,“ svěřila se Nálepková hned na úvod show.

Čtěte také: Herečka Světlana Nálepková o domácím násilí: Nejhůř na tom byla máma, otec mě zradil

Cesty do Indie si Nálepková zakazuje

„Skončila jsem v nemocnici s otokem mozku a nějakými parazity. Dostala jsem klasickou výškovou nemoc. Všem se dělalo špatně, ale mně nejvíc. Byla jsem tam nejstarší, to jsem vždycky v Himálajích nejstarší, ale pokaždé dojdu. V noci jsem měla hrozné ataky,“ popsala své zážitky z extrémních treků Nálepková, která tyto výpravy přesto opakuje.

Z té poslední výpravy se vrátila teprve nedávno. „Šla jsem s mojí neteří, učily jsme tam ve škole dramatickou výchovu. Já jsem si vždycky během toho treku sedla a řekla jí, že už nikam nejdu. A takhle několikrát. Vždycky si říkám, že už nikam nejdu. Teď jsem se zase z jednoho treku vrátila a řekla jsem si, že Indii už škrtám z mapy světa a už tam nikdy nepojedu,“ slíbila si Nálepková, která má zřejmě odolnost vůči tvrdým podmínkám v krvi.

Přečtěte si: Ona není vítr, ale bouře, řekl o Nálepkové nový partner. Není jednoduché s ní vydržet, dodal

Narodila se do rodiny učitelky s ruskými kořeny a vojáka z povolání, který v hodnosti plukovníka sloužil bývalému komunistickému režimu. „Rodiče se seznámili na koncertě Alexandrovců. Můj otec byl velký rusofil. Je z východního Slovenska a byl velkým komunistou,“ uvedla herečka.

Kromě Nálepkové se v talkshow představili také bývalí hokejisté Šlégr a Hnilička.

Složité dětství

Již před časem se v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS svěřila, že její otec si na mamince často vybíjel zlost a domácí násilí bylo u nich doma téměř na denním pořádku. I proto měla s tatínkem velmi složitý vztah, který se v dospělosti ještě zkomplikoval.

„Otec šel ve šlépějích svého bratra, hrdiny. Miloval Sovětský svaz. Moje maminka se nechala strhnout. Studovala ruský gympl, protože moje babička byla ze Sibiře. Máme tam ruské předky,“ zavzpomínala Nálepková v pořadu 7 pádech Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě. Baví vás talkshow 7 pádů Honzy Dědka? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

Podívejte se na ukázku z pořadu Povídej se Světlanou Nálepkovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.