Celebrity

23. října 2024 12:45

Šarlota Chmelařová

Nela Boudová se věnuje koučinku. Ženy jsou emotivní stvoření, potřebují podporu, říká

Nela Boudová v Show Jana Krause

Herečka Nela Boudová promluvila o práci v divadle, ale také o svých aktivitách mimo prkna, co znamenají svět. Věnuje se totiž také koučování, a to dokonce na Bali. A jak to má s výchovou své adoptivní dcery?

Nela Boudová září na divadelních prknech aktuálně například v Divadle Na Fidlovačce v hlavní roli divadelní hry Věštkyně. „Je to hra o starší herečce, která nemá role, a tak jí manžel vymyslí, že by mohla věštit v televizi,“ přiblížila Nela v Show Jana Krause zápletku bláznivé komedie. Nudu rozhodně nezažívá ani ve svém soukromém životě.

Poté, co její dva synové dospěli, odstěhovali se a začali žít vlastní život, vzala si do pěstounské péče dvanáctiletou holčičku Sašu. „Dřív to byl cvrkot, a právě proto si to teď užívám,“ dodala herečka, která se vedle hraní věnuje také koučinku. „Udělala jsem si tříletý kurz a dva roky mám svoji praxi,“ vysvětlila Boudová s tím, že ji vyhledávají především ženy v jejím věku. „Ženy jsou emotivní stvoření, a proto potřebují podporu,“ dodala herečka v premiérovém dílu pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu ve 21:40 na Primě.

Potřebovala bych zpomalit

A s jakým problémem by se tedy ona sama obrátila na kouče, jakým by mohl být například Jan Kraus? „Já bych se potřebovala zpomalit, protože vím, že když jsem zrychlená – a to někdy jsem – tak dělám chyby,“ svěřila se trojnásobná maminka. „Životní rytmus mám myslím dobrý, ale někdy nejsem v přítomnosti tak, jak bych chtěla být,“ popsala podrobněji svůj aktuální stav umělkyně.

Nela je totiž stále velice aktivní, v pohybu, na cestách. „Mě cestování neustále velmi baví a naplňuje, zvlášť když to ještě spojím s koučováním. Mám koučovací kurzy na Bali,“ doplnila Boudová. „Myslím, že je důležité to, že když tam odjedeš, dokážeš se na svůj život podívat z hodně velké dálky. A máš čas dojít k nějakému uvědomění, které se zde dělá lépe, než když jsi v tom každodenním stresu,“ uvedla Nela, kterou navíc prý baví pořád růst, což považuje za jednu ze základních lidských potřeb.

Podívejte se také na krásnou adoptivní holčičku známé herečky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.