Celebrity

10. dubna 2023 18:00

Tomáš Durčák

Herečka Hilary Swank v osmačtyřiceti letech porodila. Na svět přivedla dvojčátka

Móda i možnost rodit v pozdějším věku je dnes v plném rozpuku a americká hvězda Hilary Swank se pro své úplně první těhotenství rozhodla až na prahu padesátky. Se svým manželem Philipem (50) však vše zvládli a k Velikonocům si nadělili zdravá dvojčátka, s nimiž se nyní oscarová herečka poprvé veřejně pochlubila.

O tom, že Hilary Swank a její o dva roky starší manžel čekají potomky, se nastávající maminka pochlubila loni v říjnu. „Jsem velmi šťastná, že se o to s vámi mohu podělit, jelikož jde o něco, po čem už dlouho toužím. Budu mámou! A ne jen jednoho miminka,“ prozradila v ranní show Good Morning America.

Swank je za Philipa Schneidera provdaná od roku 2018 a po dítěti toužila tak moc, že se rozhodla i pro rizikovější první těhotenství až ve 48 letech. Z jejího prvního manželství s hercem a režisérem Chadem Lowem (55), které začalo v roce 1997 a trvalo deset let, žádné děti nevzešly.

„Nebylo to snadné. Ale chlapeček (a holčička!) za to rozhodně stáli. Veselé Velikonoce všem. Píšu z hotového nebe,“ svěřila se dojatá herečka, která si nyní může plnými doušky užívat svého prvního mateřství a nového láskyplného pouta ne k jednomu, ale rovnou ke dvěma potomkům zároveň.

Hilary Swank zatím neprozradila přesný termín svého porodu, nicméně z dřívějších informací je jasné, že porodila zhruba o týden předčasně. Jak informoval britský Mirror, již dříve uvedla, že termín porodu má 16. dubna, tedy ve stejný den, kdy se narodil její dnes již nežijící otec.

Herecké hvězdě na Instagramu, kde sdílela oznámení, že je poprvé matkou, ihned gratulovala celá plejáda jejích kolegyň či kamarádek. Nechyběla ani Viola Davis, Sharon Stone, Kate Hudson, Lindsay Lohan nebo tenisová hvězda Maria Šarapová.

Podívejte se také na reportáž o Evě Burešové a jejím porodu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.