Celebrity

7. listopadu 2023 13:30

Eliška Reiglová

Nemanželský syn Schwarzeneggera se potatil. Ukázal svaly stejně jako jeho otec

Přestože si Arnold Schwarzenegger (76) a jeho nemanželský syn Joseph Baena (26) nebudovali vztah odmala, rozhodně se nezapřou. Hercův nemanželský syn se sám vrhl nejen před kameru, ale také do posilovny a čím dál více připomíná slavného tátu. Nyní Joseph zapózoval přesně po jeho vzoru, aby ukázal vypracované svalstvo.

Joseph Baena je plodem poměru Arnolda Schwarzeneggera s jeho někdejší hospodyní Mildred. Sám herec, který v letech 2003–2011 zastával úřad guvernéra Kalifornie, dlouho nevěděl, že má nemanželského syna. O Josephovi se dozvěděl až po osmi letech po jeho narození. Jako zodpovědný otec následně začal pracovat na budování vztahu a dohánění toho, co zameškali.

Svého otce si vzal šestadvacetiletý Joseph za vzor a v mnoha směrech se rozhodl kráčet v jeho stopách. Je tak nyní nejen začínajícím hercem, ale zdatně pracuje také na své fyzické formě. Nyní svaly ukázal na Instagramu, ve videu dokonce zapózoval stejně jako Arnold ve své kulturistické éře.

Komplikované začátky

Jelikož Joseph vyrůstal bez otce, který dlouho nevěděl, že syna má, chtělo to čas, než si jeden druhého pustili k tělu. „Než jsme se skutečně sblížili, chvíli to trvalo. Teď spolu hodně vtipkujeme a mluvíme o všem možném,“ řekl Baena v podcastu Unwaxed, který moderují Sophia a Sistine Stallone, dcery slavného Sylvestera.

Nyní se Arnold Schwarzenegger hodně zajímá o to, co se v životě jeho syna děje a co je u něj nového. Ptá se především na děvčata. „Vždycky ho zajímá, jestli se děje něco dramatického. Říká, ať mu všechno vyklopím, hlavně o holkách,“ zasmál se Joseph.

Arnold Schwarzenegger se mimo jiné vyjádřil k ruskému útoku na Ukrajinu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.