Celebrity

12. února 2024 10:17

Eliška Reiglová

Nemoc za její štíhlou postavou není. Jím často a nemám ráda sladké, říká Diana Mórová

Slovenská herečka Diana Mórová (53) se proslavila už v 90. letech a leckomu připadá s podivem, že od té doby se její postava nezměnila. Porotkyně show Česko Slovensko má talent je přitom nejen padesátnicí, ale také matkou. Zlí jazykové nejednou tvrdili, že je nemocná, a proto je štíhlá. Ona sama to ale rázně vyvrací s tím, že zkrátka a dobře má jen nastavený režim a navíc jí nechutnají takzvané prasárničky.

V show Česko Slovensko má talent mohou diváci vídat Dianu Mórovou v nejrůznějších šatech a róbách, které dávají vždy vyniknout její postavě. Proto není žádným tajemstvím, že je štíhlá a slušelo by jí i odvážnější oblečení. Razantně ale popírá, že by za jejími mírami stála nemoc. Díky čemu je tedy vlastně jako proutek?

„Protože se nepřejídám! Jím všechno, ale s mírou! Jím menší porce, ale častěji, takže mě nepřepadá vlčí hlad. Piju hodně vody a nemám ráda sladké. Jinak v divadle mám hodně pohybu, takže tukové polštářky se na mě prostě nelepí,“ řekla Diana Mórová, jak ji cituje slovenský deník Nový Čas.

Hřích pro jedno roční období

Kdo by jí tedy snad záviděl nebo chtěl mít stejnou postavu, musí si nasadit stejný režim. Také je nutné vynechat všelijaké fastfoodové jídlo, jako jsou hranolky a burgery. Stejně tak koláče, čokolády a jiné laskominy. „To já vůbec nejím, nechutná mi to,“ přiznala herečka a porotkyně talentové show.

Aby si Mórová vzpomněla na něco, co skutečně s chutí sní, přestože to není zcela zdravé, musela hodně zapátrat v paměti. Nakonec se přeci jen něco našlo, ale ani to není takový hřích. „V létě si dávám smažený květák s tatarskou omáčkou. To miluju,“ dodala.

Podívejte se na umělce z Venuše z loňského ročníku Talentu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.