Celebrity

5. listopadu 2023 10:21

Žaneta Dernerová

Diana Mórová dělá cukrbliky na uhrančivého Španěla. Pozor, má tu holku, varuje ji Kozub

Akrobacie i domino s kuší – Česko Slovensko má talent XI (10)

Slovenská herečka Diana Mórová (53) s potěšením následuje na pódium známé talentové soutěže charismatického Nicola a bez náznaku strachu se účastní nebezpečného vystoupení. Při té příležitosti však se španělským umělcem flirtuje, přestože mu po boku stojí jeho přítelkyně. „To není dobré,“ upozorňuje ji na možnou odplatu komik Štěpán Kozub (27). Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kimberly pochází z Itálie, avšak její rodiče mají ve Španělsku vlastní show, kam si jednoho dne pozvali okatého Nicola Nicolse. Vášeň pro varietní umění oba spojila a dnes společně sní o vystupování po celém světě. V jejich čísle, speciálně vytvořeném pro slavnou talentovou soutěž, se snoubí obdivuhodná vzdušná akrobacie s notnou dávkou adrenalinu. Nicol totiž kuší střílí na předměty, které Kimberly drží v ruce či v ústech, zatímco je v náročných pozicích zavěšená na provazech.

Ačkoliv dvojice působí velmi sebejistě, obavy jsou znatelné jak na porotcích, tak moderátorech. „Chceme tady stát?“ ptá se David Gránský své kolegyně v dalším díle show Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Ne, vůbec,“ odpovídá rozhodně Jasmina Alagič Vrbovská, která se tváří podobně jako vyděšený Štěpán Kozub, jemuž se při sledování představení s noži a sekerami dělalo nevolno. To netuší, že vrchol je teprve čeká. Nicol s Kimberly sestaví na jevišti cosi jako domino z několika kuší a Španěl se tak trefí do jablka umístněného těsně nad svou hlavou.

Přestože si všichni oddechnou a jsou rádi, že vystoupení dobře dopadlo, porotkyně Diana Mórová neodolá nabídce jít na pódium a jeden nebezpečný kousek si vyzkoušet. „Já vám věřím,“ usměje se laškovně slovenská herečka na uhrančivého Španěla, když se s prostřelenou kartou vrací na své místo. „To nemůžeš dělat, to je jeho holka. Chápeš to?“ komentuje jejich jiskření speciální pátý člen poroty Štěpán Kozub. „Ale to nevadí, ještě nejsou manželé,“ hájí se Diana. „Podívej, jak se kouká. Má takové kozačky, že ti může prokopnout záda. To fakt není dobré,“ varuje ji, zatímco ostatní se jen smějí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.