Celebrity

29. října 2023 09:00

Žaneta Dernerová

Ildiko zaskočí Jara Slávika. Jste můj nevětší životní vzor, vyzná se producentovi

Jaro Slávik je pro Ildiku největší životní vzor – Česko Slovensko má talent XI (9)

Něco takového Jaro Slávik (49) rozhodně nečekal. Ildiko Szajková ho uvede ve známé talentové soutěži do rozpaků svým přiznáním, že je pro ni hudební producent největším životním vzorem. V boji s Crohnovou chorobou jí prý byl zásadní oporou. Svému idolu dokonce složila skladbu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ildiko Szajková je viditelně nervózní a už v zákulisí prozradí, že po svém vystoupení hodlá předat poselství, jež má desetiletou čekací lhůtu. „Dnes přišel můj čas,“ oznámí s tajuplným úsměvem dvaatřicetiletá žena. „Jsem tu, abych si po mé písni splnila soukromý sen. A týká se tak trošku vás, pane Sláviku,“ naznačí Ildiko, čímž vzbudí očekávání i u všech ostatních přítomných.

Po pěveckém číslu sebere odvahu a na žádost o další píseň odpoví Martě Jandové, která pro změnu splnila životní přání jednomu ze soutěžících, když si s ním zazpívala hit skupiny Olympic, že by raději zahrála na piano vlastní skladbu. „Je věnovaná člověku, který má velký podíl na tom, že ještě žiju a dýchám. Když jsem ležela a mnohokrát plakala, prosila jsem Boha, aby mi dal nějakou oporu. Nějaký strom, o který bych se mohla opřít,“ vypráví Ildiko, jež bojovala a stále bojuje s vážnou Crohnovou chorobou.

„Ten strom se najednou objevil. Pane Sláviku, chtěla bych vám velmi, velmi poděkovat. Nedovedete si představit, jakou podporu jste mi na dálku dával,“ překvapí obávaného kata v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Mám vás moc ráda a hodně jsem se od vás naučila. Jste pro mě největší vzor, jaký jen může pro někoho existovat,“ vyzná se mu ze svých pocitů.

Čtěte také: Balancování na hlavě i žebříku. Talentovaní Afričani okouzlili Dianu Mórovou

Hudební producent je značně zaskočený a vyvedený z míry. Tím to navíc nekončí. Ildiko má pro něho připravený dárek. „Ptáček mi zacvrlikal, že budete mít narozeniny. Vím, že se dopředu přát nemá, ale také vím, že už tu víckrát stát nebudu, protože nemám takový talent jako jiní,“ blahopřeje porotci, který se okamžitě zvedne a jde na pódium za Ildiko, jež září štěstím. Jaro Slávik si v rozpacích převezme jak dar, tak vyslechne skladbu, jež byla složena speciálně pro něho.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.