Celebrity

21. října 2023 12:41

Žaneta Dernerová

Blondýnka zaujala nejen krásnýma nohama. Píseň věnovala Mórové, Slávika oslnila

Píseň pro Dianu Mórovou – Česko Slovensko má talent XI (8)

Adéla Řezáčová (23) se porotcům známé show zalíbila nejen půvabným vzhledem, ale také bezprostředností a humorem. Navíc dokázala, že i amatér může předvést skvělé hudební číslo ve vlastní režii. Producent Jaro Slávik (49) si přesně takto představuje dalšího vítěze talentové soutěže, proto usměvavou slečnu poslal přímo do finále. Podívejte se na extra ukázky.

Hudbou žije, sólovému zpěvu se ale dosud profesionálně nevěnovala. „Jsem samouk. Nikdy jsem nechodila na žádné lekce. Většinou jsem si zpívala s kamarádkou,“ svěřila se v zákulisí talentové show Adéla Řezáčová. Do soutěže přesto přišla s vlastní tvorbou, stejně jako písničkář Tomáš Blucha, jemuž Marta Jandová splnila životní sen, když si s ním zazpívala hit skupiny Olympic. „Písnička se jmenuje Značka spěchá a je o tom, jak přes inzerát hledám chlapa,“ prozradila Adéla moderátorům. „Jsi jak naše Diana. Mohla bys jí to přímo věnovat,“ poradil jí seriálový Albert David Gránský.

Sympatická třiadvacetiletá slečna souhlasila a dle instrukcí také učinila. „V zákulisí mi řekli, že vám to mám věnovat,“ smála se na porotkyni Dianu Mórovou, kterou v předchozím dílu show Česko Slovensko má talent, na jejíž další epizodu se můžete těšit opět v neděli večer na Primě, oslnili balancováním na hlavě i žebříku mladíci z Afriky. „Já teda nejsem chlap, ale kdybyste mě chtěla…,“ nabídla jí dokonce v záchvatu smíchu Adéla. „Tak když pěkně zazpíváte, něco vám pak povím,“ kontrovala lehce zaskočená Diana.

To Marta Jandová ocenila zase jinou Adélinu přednost. „Máte krásný nohy,“ vysekla jí poklonu. „Děkuju. Já věřím, že vy taky,“ opáčila blondýnka s uměleckým jménem Adusha a opět svou reakcí rozesmála všechny porotce včetně speciálního člena Vojtěcha Dyka, jenž se pro kamaráda Prachaře a jeho narozeninovou party neváhal převléknout do dámského kostýmu. Po zábavném úvodním rozhovoru navíc dokázala, že je talentovanou muzikantkou. Její vystoupení, na které se můžete podívat zpětně online na prima+, nadchlo zejména obávaného kata Jara Slávika. „Bylo to přesně to, co očekávám od vítěze v jedenáctém ročníku,“ prohlásil slovenský hudební producent a stisknutím Zlatého buzzeru poslal Adélu Řezáčovou přímo finále talentové soutěže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.