Celebrity

22. října 2023 09:30

Žaneta Dernerová

Marta Jandová splní písničkáři životní sen. Zazpívá si s ním hit skupiny Olympic

Písničkář Tomáš Blucha – Česko Slovensko má talent XI (8)

Tomáš Blucha (40) sbíral odvahu ke svému přání už v zákulisí. Nakonec se doopravdy osmělí a požádá zpěvačku Martu Jandovou (49), zda by se k němu nepřipojila na pódiu talentové soutěže a nezapěla s ním slavnou píseň skupiny Olympic. Podívejte se v ukázkách, jak jim to spolu bude ladit.

Číšník a amatérský písničkář Tomáš Blucha na sobě nepřestává pracovat. Do talentové show se přihlásil již podruhé a slova všech porotců z předchozí účasti má živě v paměti. Bez váhání jim zopakuje, jak ho tehdy ohodnotili. „Kuba mi řekl, ať zamakám na kytaře. A vy, pane Slávik, jste zmáčkl červené tlačítko. Pak jste ale dodal, že si myslíte, že by to klidně i mohl být hit. Že je to tak blbé, až je to dobré,“ připomene jim. „To by sedělo,“ okomentuje to pobaveně čerstvý čtyřicátník Jakub Prachař.

Stejně jako loni i letos Tomáš dorazí s vlastní tvorbou. „Každého z nás někdy napadne, jak dlouho na světě ještě bude. Nebo jak asi vypadá nebe. O tom je moje písnička,“ uvede své představení v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v neděli večer na Primě. Song Občas se sám sebe ptám chytne porotce, již ho hlasově doprovodí. Usmívat se bude i speciální pátý člen Vojtěch Dyk, který se v jednom z předešlých dílů objevil jako drag queen a uspořádal na jevišti narozeninovou oslavu pro kamaráda Prachaře.

Tomáše však po pěveckém číslu hodnocení ani moc nezajímá. Má jediný cíl a přání. „Hrozně obdivuju Martu a chtěl bych vás poprosit, jestli bych si s vámi mohl zazpívat duet,“ žádá skromně o společný song Slzy tvý mámy od skupiny Olympic, z jejíchž hity už vznikl i muzikál Okno mé lásky uváděný v Divadle Broadway. „Byl by to můj splněný sen,“ doplní ještě, zatímco Marta už se zvedá ze židle. Podívejte se, jak se jim to povede.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.