Celebrity

18. října 2023 12:10

Žaneta Dernerová

Moderní show zasypaná penězi. Tuhle choreografii by snad brala i Jennifer Lopez

Taneční skupina Dinero – Česko Slovensko má talent XI (7)

Taneční skupina Dinero je dokonale sehraná a lze jen stěží uvěřit, že než její členové vystoupili na pódiu, trénovali společně pouhý jeden den. Předvedli totiž perfektní číslo a v talentové soutěži se dočkali nadšených ovací. Zpěvačka Marta Jandová (49) dokonce prohlásila, že si připadala jako v Americe a jejich vystoupení by se líbilo i samotné Jennifer Lopez, na jejíž písničku tančili. Podívejte se na extra ukázky.

Simon je jediným klukem v taneční skupině Dinero, která vznikla sjednocením tanečníků z nejrůznějších měst i jiných uskupení. „Včera jsme měli jeden trénink,“ odpověděl mladík moderátorce Jasmině Alagič Vrbovské na otázku, jak nacvičují. „Společně fungujeme dva dny. A toto je ten druhý,“ zaskočil upřímným přiznáním v den účasti v talentové soutěži.

Dokonalé představení na píseň Dinero slavné ikony Jennifer Lopez ale rozhodně není žádnou improvizací. Jejich tréninky totiž probíhají trochu nevšedně – on-line. „Je to na nás trochu speciální,“ smál se Simon. „I když jsme trénovali jen včera, musíme na jeviště zatančit tak, jako bychom spolu trénovali celý život,“ dodal ještě před skvělým číslem, na které můžete podívat zpětně on-line na prima+. Porotu se speciálním pátým členem Štěpánem Kozubem zaujali hned při příchodu svými outfity a vizáží.

Nadšené reakce diváků sklízeli již během vystoupení. Mladí tanečníci byli perfektně sladění a skutečně se zdálo, že spolu trénovali denně. „Já jsem měla pocit, že jsem v americkém Talentu. A J.Lo by se za vaši choreografii nestyděla. Určitě by si vás vybrala, abyste na pódiu tančili za ni,“ chválila je zpěvačka Marta Jandová v show Česko Slovensko má talent, na jejíž další epizodu se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Konečně skupina, která ví, jaký rok je. Vypadáte jako z roku 2023, je tam všechno, co tam má být. I ty peníze,“ chválil je obávaný kat Jaro Slávik za doplněk, kdy ze speciálních pistolí vystřelili bankovky. A ne nadarmo, opět to bylo skvěle vymyšleno. Dinero totiž ve španělštině znamená peníze.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.