Celebrity

2. listopadu 2023 13:10

redakce Prima Ženy

Vyděšený Štěpán Kozub strachem skoro nedýchal. Na pódium za sebe vyslal náhradníka

Extrémní tanec s nožem a adrenalinem – Česko Slovensko má talent XI (9)

Herec a komik Štěpán Kozub (27) si před kamerou drží nadhled a zachovává svůj typický humor téměř za všech okolností. V talentové soutěži jsme ho ale mohli vidět i pořádně vystrašeného. Nebezpečné adrenalinové vystoupení s noži mu způsobilo až nevolnost. Není proto divu, že o účast v extrémní show nestál. Podívejte se na extra ukázky.

Andrei a Ina spolu vystupovali již dříve, od klasického tance se ale uchýlili k poněkud extrémnímu umění. Jejich číslo v talentové soutěži bylo plné nožů, seker, adrenalinu a zděšených výrazů diváků. „Je to nebezpečné, protože máme skutečné ostré nože. Podstupujeme reálné riziko. Není to iluze, není to magie,“ připustila dvojice, jež tvoří pár pouze na pódiu.

Jak dopředu avizovali, předvedli skutečně tanec na ostří nože. Přihlížejícím se tajil dech a v zákulisí nechyběl připravený zdravotník. Porotci i moderátoři během jejich vystoupení, na které se můžete zpětně podívat online na prima+, několikrát křičeli „ne“ a zakrývali si oči. Vrchol přišel ve chvíli, kdy Ina vstoupila do dvojitého kruhu zakrytého papírem, a zatímco se v něm točila, Andrei v podstatě naslepo házel noži a propichoval jimi papírovou clonu.

„Vím, že je to nacvičené, že zkouší hodiny a hodiny, že to všechno umí. Ale furt je tady nějaká pravděpodobnost, že se může trefit nožem do krku a turné skončí. Takže mně je z toho trochu blbě. Prostě se mi udělalo nevolno,“ okomentoval to speciální pátý porotce Štěpán Kozub, kterého uvidíme i v dalším díle soutěže Česko Slovensko má talent v neděli večer na Primě. Přestože podle něho bylo představení boží, s díky odmítl nabídku zkusit si místo Iny a před Andreie s noži v ruce za sebe nastrčil dlouholetého maskota show Miška. „Kdybych umřel já, tak bude český národ smutnit. Ale u tohohle člověka by to až tak nevadilo,“ zdůvodnil Kozub své rozhodnutí s humorem sobě vlastním.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.