Jiří Macháček na paranormální jevy nevěří. Vše ve vesmíru se dá vysvětlit, tvrdí

Jiří Macháček v Show Jana Krause

Oblíbený český herec Jiří Macháček v oblíbené talkshow promluvil nejen o práci, ale také o svém postoji vůči nadpřirozeným jevům či kapele MIG 21. Co všechno na sebe prozradil?

Herce Jiřího Macháčka nyní můžeme pravidelně vídat v komediálním sci-fi seriálu o paranormálních jevech. „Čím dál víc si uvědomuju, že člověk je ten paranormální jev,“ řekl na úvod Jiří v odpovědi na moderátorovu otázku, na které paranormální jevy věří on sám. „Nemyslím si, že by bylo něco ve vesmíru, co by se nakonec nedalo nějak vysvětlit. Myslím si – a v tom s tou postavou, kterou hraju, souhlasím – že se dá po čase, po nějakém bádání nakonec vysvětlit všechno. A v zásadě ten nejparanormálnější jev je existence lidské rasy na planetě,“ prohlásil Macháček v pořadu Show Jana Krause.

Mohlo by vás zajímat: Utajovaný románek? Co spolu měli Jiří Macháček s Vicou Kerekes

Pak ale připustil, že se přece jen určité nevysvětlitelné věci dít mohou a že on sám si kdysi nechal udělat horoskop, který mu předpověděl problémy s matkou a to, že svůj druhý domov nalezne v jihovýchodní Asii. „Když jsme si pak vystavili domeček v Thajsku, tak tam stojím a kouřím a říkám si, ježišmarjá, vždyť on to vlastně předvídal… nevím, kde ten horoskop je teď, ale ještě ho někde budu mít,“ popsal nezkrotný bohém a dodal, že i když se jeho předpověď do jisté míry naplnila, ve skutečnosti se tomu zdráhá věřit.

Název kapely měnit nehodlá

Vedle hraní se Jiří věnuje už léta také hudbě a koncertování s kapelou MIG 21. Její název odkazuje na sovětské stíhací letouny MiG-21, které byly zařazeny do výzbroje armád více než 50 států, včetně toho našeho, a podle slov frontmana prý neplánují, že by jméno skupiny jakkoli měnili ani v dnešní době. „My jsme si ten název dali v době, kdy migy hodně padaly. Tehdy nám to přišlo vtipné,“ vysvětlil Jiří coby zpěvák a zakládající člen této oblíbené kapely v pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat každou středu od 21:40 na Primě.

Čtěte také: Jiří Macháček odhalil podivnou symboliku hitu Kalhotky si sundej. Vychází z řecké báje

„Měl jsem chvíle, kdy jsem měl třeba čtyři dny v měsíci, kdy jsem nenatáčel nebo neměl koncert,“ vzpomínal Macháček s tím, že často byl třeba koncert na opačném konci republiky než natáčení. „A nejlepší bylo, když jsem zjistil, že mi končí nočka někde ve Šluknově v sedm ráno a ten den točím ve Slavonicích. To jsem musel spát v autě a přemísťovat se vleže,“ vzpomínal na vtipné momenty umělec.

Sdílejte článek
Štítky vesmír FTV Prima Jan Kraus celebrity Mig 21 Jiří Macháček herec Show Jana Krause

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.