Celebrity

8. prosince 2023 15:22

Josef Šťastna

Nenechám se umlčet. Linda Bartošová kvůli vyhazovu útočí na Světlanu Witowskou

Měla to být spolupráce, ze které měly těžit všechny strany. Jenže moderátorky Linda Bartošová a Světlana Witowská se neshodly. Docházelo k rozporům a Bartošová nyní tvrdí, že musela skončit. Také naznačila, že se jí někdo snažil umlčet.

O Lindě Bartošové se v mediální branži šušká, že není moc týmovou hráčkou a v kolektivu údajně nepatří k nejoblíbenějším. Nyní se Bartošová rozhodla, že začne popisovat, co se odehrávalo při tvorbě pořadu Spotlight, jehož druhou moderátorkou je Witowská.

„Vydavatelství se pro mě zcela náhle, bez předchozích výtek k mé práci či upozornění, rozhodlo od prosince dále soustředit na rozhovory jen jedné z nás, Světlany Witowské,“ uvedla v pátek Bartošová na svém Instagramu a začala popisovat, že z týmu neodešla dobrovolně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jakým dům získala Ewa Farna

„Chci se k situaci vyjádřit mimo tiskovou zprávu, která se objevila v médiích a do které jsem neměla možnost za sebe cokoliv říct. Může to totiž vypadat, že jsem odešla sama, a to není pravda,“ uvedla Bartošová, která má za sebou také odchod z České televize.

Vydavatelství Economia, které od února letošního roku Spotlight vysílá, oznámilo změnu na konci listopadu v tiskové zprávě. „Po roce v roli jedné ze dvou moderátorek pořadu Spotlight odchází v závěru roku 2023 Linda Bartošová. Spolu se Světlanou Witowskou se podílela na úspěšném startu pořadu a jeho rychlém etablování na vysoce konkurenčním trhu. Lindě i celému týmu za to patří velký dík, stejně tak jí přeji všechno dobré do její další kariéry,“ uvedl Pavel Švec, šéfredaktor Aktuálně a šéfdramaturg pořadu Zdroj.

Kdo chtěl Bartošovou umlčet?

Bartošová nyní tvrdí, že se nenechá umlčet a chce všem sdělit svůj pohled na věc. Tvrdí, že odejít vlastně musela. „V moderátorském týmu Spotlightu se poslední měsíce objevovaly zásadní rozdíly v pohledu na tematické, obsahové i hodnotové směřování pořadu, stejně jako na to, jak by měla vypadat respektující a rovnocenná mezilidská komunikace,“ snaží se Bartošová prodat svůj příběh tak, jak ho sama chápe.

„Vydavatelství Economia se tak pro mě zcela náhle, bez předchozích výtek k mé práci či upozornění rozhodlo od prosince dále soustředit na rozhovory jen jedné z nás, Světlany Witowské. Poslední rozhovor jsem tak ve Spotlightu natočila na konci listopadu. To, že je poslední, jsem se dozvěděla až po samotném natáčení a jako úplně poslední ze všech,“ tvrdí moderátorka s tím, že si myslela, že přeci ženy spolu dokážou lépe vycházet. Jenže o Witowské je známo, že neposuzuje lidi podle pohlaví či podle krásné tváře, ale pouze podle toho, jak kvalitní práci odvádí a jakým přínosem pro tým jsou. Útočné vyjádření Bartošové zatím Witowská nekomentovala.

Světlana Witowská se skvěle bavila v pořadu Máme rádi Česko:

Sdílejte článek
Štítky Světlana Witowská Linda Bartošová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 5. 2024

Berani, teď není vhodná doba na to, abyste se ve vztahu více angažovali. V poslední době nejste spokojeni se svým přístupem k věcem. Nezapomínejte, že vlastnosti vašeho partnera s tím mohou mít co do činění. Máte dva měsíce na to, abyste se o věci postarali. Využijte tohoto období k přehodnocení. Nestává se to tak často.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.