Vyostřený týden v Prostřeno! Soutěžící obviní nemocného soupeře z taktiky

Prostřeno! XXVII (46) - upoutávka

Také v tomto týdnu budou soutěžící bojovat o kulinářskou čest a zajímavou výhru. V Praze a středních Čechách se u ploten, sporáků a vařičů sejdou čtyři muži a jen jediná žena.

Parta odvážných, kteří budou chtít předvést sobě, rodině i celé republice, že zvládnou připravit nejen svoje menu, ale také si poradí s úkolem týdne, kterým tentokrát bude příprava cizrny. Respektive pokrmu z ní. Kdo to zvládne a kdo se na úkol týdne vykašle? A jaký účastník pořadu na něj zkrátka zapomene? Kuchyni budou soutěžící v tomto týdnu podávat domácí i světovou, některým bude chutnat víc, jiným méně. Jak se povede celý týden? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se víc.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Obchodní zástupce Petr (33) o sobě tvrdí, že je občas lehce cholerický

Pracoval jako promotér (ochutnávky v supermarketech), prodavač elektro, obchodní zástupce pro zásobování v zahraničí a také číšník a barman v Anglii. Nyní se živí jako obchodní zástupce, kdy se stará o servis a distribuci úklidových přístrojů. Žije v Praze s přítelkyní, která má dvě děti. Přihlásil se sám. Napadlo ho to, protože rád vaří, pořad sleduje již dlouho a baví ho. Rád by si ověřil své zkušenosti a porovnal kuchařské schopnosti. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na dovybavení kuchyně a také by šel na kurz vaření mezinárodní kuchyně – chce se naučit thajská jídla, o nichž toho moc neví. Jako zábavu si pro své hosty připraví výrobu neapolské pizzy. Má na to připravenou speciální pec, kterou nebezpečně umístí do okna. Petrovi nebude přát štěstí a bude bojovat s nefunkční elektřinou. Ještěže je mezi soupeři elektrikář. Kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Vedoucího směny Michaela (31) do Prostřeno! přihlásil jeho bratr

Má snoubenku a syna Vítka, kterému je rok a půl. Pokud by vyhrál, vzal by rodinu na hory. Jako zábavu si pro své hosty připraví kvíz národních jídel s odměnou. Tato jídla si vybral, protože pevně doufá, že je zvládne během tří hodin připravit. Nejraději ale připravuje vajíčka na různé způsoby. Má rád prakticky vše. Nejvíc asi holandský řízek s bramborovou kaší. Tvrdí, že koření není nikdy dost. Michael v kuchyni pokazí skoro všechno. Spálí dokonce i pudink, u kterého stojí a míchá ho. Michal bude bojovat s časem, nebude se mu dařit, co se může pokazit, se taky pokazí a to ostatní si Michal zkazí sám. Své menu ale nestíhá, a když hosté dorazí, bude muset jídla vydávat v jiném pořadí. Na zahradě Jirku, jemuž je údajně nevolno, přepadne hostitelův pes a bude před ním muset utéct na strom. Tento atletický výkon je pro ostatní důkaz, že mu není tak špatně, jak tvrdí.

Středa: Podnikatel Jiří (30) se bude snažit užít si účinkování v Prostřeno! jako před časem jeho kamarád

Ve volném čase rád cestuje a baví se s kamarády. Jirka si o sobě myslí, že je zábavný, společenský a „párty" typ. Kvůli zábavě se také před sedmi lety přestěhoval z Moravy do Prahy. Hosté jsou zvědaví, jak si sám se svým menu poradí, protože ho považují za taktika. Pokud by vyhrál, tak by jel na dovolenou. Do pořadu se nepřihlásil kvůli výhře, ale spíš kvůli srandě. Jako zábavu vyrobí hru se bzučákem – je elektrikář. Bzučák bude upravený a bude dávat malé elektrošoky. Proč se chystá připravit králíka? Vybral si ho, protože ho měl v jedné michelinské restauraci a moc mu chutnal. Mají stejný názor na věc i jeho hosté, nebo kvůli králíkovi Jiří pohoří? Petr tvrdí, že králíka jí poprvé v životě. Včera ale ochutnával vývar z ušáka. Není to taktika? Jirkovi bylo v předchozích dnech špatně, dnes je mu jako zázrakem lépe. Soutěžící se k jeho nemoci staví negativně a nevěří mu. Dívejte se už ve středu, jak konflikt dopadne!

Čtvrtek: Obchodní zástupce František (58) je rozvedený

Celkem má tři děti – jedno z manželství a další dvě děti z dlouhodobého partnerství. Nyní je single. Hosty uchvátí jeho bydlení – velký bazén, vířivka, obrovská televize a prostorný dům. Závist pomine jakmile ostatní zjistí, že dům není Františkův, ale kamaráda. Do pořadu jej přihlásili jeho blízcí kamarádi. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na oslavu s kamarády a na návštěvu exotiky. Jako zábavu si pro své hosty připraví bagrování. Jídla si vybral, protože podle něj zaujmou každého. Opravdu to tak bude, nebo se bude čtvrteční hostitel divit mlsným jazýčkům svých hostů? Ivana si dovolí zkritizovat karamel a v očích ostatních bude za taktičku. Sledujte už ve čtvrtek.

Pátek: Pomocná síla v kavárně Ivana (42) vyzkoušela v životě mnoho profesí

Má manžela a dospělého syna, který s nimi již nežije. Do pořadu se přihlásila, aby měla možnost si vyzkoušet, jaké to je. Pokud by vyhrála, tak by si peníze uložila. Ve volném čase ráda cvičí. Má ráda hudbu – baví ji zpěv, hraje na kytaru a skládá písníčky. Hudební vložkou soutěžící oblaží při zábavě. Škoda jen, že se nikdo nechce přidat a ostatní neznají texty písní. V poslední době si oblíbila TikTok a točí svůj vlastní seriál s názvem Blažková – drbna na maloměstě. Ivana pány láká na avokádové pokušení, hovězí vývar s drobením, medvědí kapsu se šťouchaným bramborem, salátek a jablečný měšec. Dokáže jediná žena týdne zazářit a nasytit čtyři hladové krky? Tato jídla si vybrala, protože si při jejich přípravě věří. Budou to tak vidět také její hosté?

Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli! Na prima+ pak najdete všechny odvysílané epizody. Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.