Celebrity

29. května 2024 10:00

Eliška Reiglová

Nestárnoucí Jane Seymour přiznala plastiku a botox. Recept na krásu je podle ní smích

Jane Seymour (73) se řadí ke slavným ženám ve vyšším věku, které kromě energie neopouští ani krása. Často proto čelí spekulacím, že pravidelně podstupuje drobné estetické úpravy, kterými si zachovává mladistvý vzhled. Nyní přiznala, že botox zkusila, ale není to nic pro ni. V životě pak podstoupila jedinou plastickou operaci, a to drobné zvětšení poprsí.

Herečka Jane Seymour, která se proslavila především jako doktorka Quinnová ve stejnojmenném seriálu, je na první pohled nestárnoucí kráskou. Pár vrásek v obličeji jí na šarmu rozhodně neubírá a už celé roky vypadá v podstatě stejně. Je tak logické se pídit po tom, jak toho dosahuje. O plastikách se v souvislosti s ní spekuluje poměrně často.

Představitelka Solitaire z bondovky Žít a nechat zemřít proti plastickým operacím nic nemá, když si jimi chce žena sama zvednout sebevědomí. Sama ale byla do jedné nucena, když jí bylo kolem čtyřicítky. „Posílali mě na plastiku s očima, abych je prý neměla tak vyboulené. Naštěstí to podle doktora bylo neproveditelné,“ řekla magazínu People.

Čtěte také: Opuchlé rty, deformace a bolesti. V Česku přibývá falešných plastických klinik

Když ale nevyšla operace očí, rozhodla se Jane Seymour pro plastiku ňader. Nechtěla je příliš zvětšit, chtěla je jen zpevnit. „Tak malé implantáty, jaké jsem chtěla, se tou dobou nevyráběly. Vyrobili je pro mě na míru. Bála jsem se, že to je chyba, ale byla jsem po kojení a nakonec to bylo správné rozhodnutí,“ přiznala herečka.

Podívejte se také na rozhovor s plastickým chirurgem Ondřejem Měšťákem, který se vyjádřil k panice kolem bezpečnosti prsních implantátů):

Botox jako brzda

Poprsí nicméně Seymour okatě neukazuje, a tak největší zájem není o její hrudník, ale o její obličej. Právě v něm se totiž nemění a vypadá stále mladistvě. Leckdo by ji mohl podezírat, že podstoupila facelift nebo pravidelně chodí na botox, na obojí ale vypadá příliš přirozeně. Přiznala, že botox zkusila, ale nebylo to nic pro ni.

„Zkusila jsem to, ale myslím si, že jako pro herečku to pro mě není vhodné. Nic proti tomu nemám, ale nedávno jsem hrála dvě náročné role, v nichž bylo potřeba projevit emoce. A na správný projev emocí je potřeba umět aktivovat všechny možné svaly. Neodsuzuji nikoho, kdo botox podstupuje, ale mě by udělal medvědí službu,“ dodala.

Na botox se po porodu dcery těšila například Monika Marešová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.