Robbie Williams či Simon Cowell. Slavní muži, kteří se netají estetickými úpravami

Nejenom ženy touží po krásném a mladistvém vzhledu, i muži o sebe chtějí pečovat. Kdo ze slavných pánů přiznal estetické úpravy?

Dnešní doba má poměrně přísné standardy krásy. Sociální sítě a potřeba dosažení dokonalosti se na nás hrnou ze všech stran. Naštěstí se stále najdou lidé, kteří vrásky a šediny nosí s hrdostí a ukazují světu, že je to něco, za co bychom se skutečně neměli stydět.

Mohlo by vás zajímat: Královna plastik Eva Feuereislová. Prsa si nechala operovat třikrát, ale má svoje limity

Na druhou stranu, pokud existují možnosti, jak si připadat o trochu lépe a mladší, byla by škoda je nevyužít, nebo ne? Estetická medicína už ale není pouze výsadou žen. Stále více mužů také touží po tom, aby mohli zastavit zub času. Několik hollywoodských fešáků o tom dokonce otevřeně promluvilo.

Joe Jonas

Zpěvák Joe Jonas (34) o estetických úpravách hovoří poměrně otevřeně. Dokonce se stal i tváří značky Xeomin, která poskytuje injekční omlazení. Čtyřiatřicetiletý hudebník prozradil, že si botoxem nechal vyplnit vrásky a také jizvu mezi obočím. „Hodně lidí řeší, že pro muže je to divné. Je to takové stigma, které ale upadá – a to se mi líbí. Chlapi teď otevřeně nosí make-up, což je skvělé vidět. Zkrátka dělejte cokoliv, co chcete, ano? Doba, ve které žijeme, je úžasná,“ prohlásil Joe v rozhovoru pro People a dodal, že se zajímá o péči o pleť a kvalitu produktů, které si nechává aplikovat.

Robbie Williams

Zpěvák Robbie Williams (50) je další v pořadí. Právě ten přiznal botox a výplně. Mimo to ve svém dokumentu promluvil také o sebenenávisti a problémech s přechodem. „Každý se dívá na špatně odvedenou práci plastického chirurga a říká: ‚Bože, nedělej to!‘ Nikdo ale nevnímá ty dobré plastické operace, protože nejsou vidět,“ sdělil v minulosti Robbie deníku The Sun s tím, že by si nechal rád vyplnit oční okolí. „Řídnou mi vlasy, testosteron je dávno pryč, serotonin aby člověk pohledal a dopamin se rozloučil už dávno. Všechny svoje přírodní zdroje už jsem vycucal a teď mám chlapskou menopauzu,“ dodal pro The Sun.

Simon Cowell

Úpravami se netají ani britský moderátor Simon Cowell (64), kterého můžete znát především jako přísného porotce z talentových soutěží. Ten v minulosti podstoupil celkový facelift obličeje a také několik aplikací botoxu. Ačkoliv se k tomu zpočátku veřejně nepřiznal, nakonec šel s pravdou ven, a dokonce prohlásil, že to přehnal. „V jednu dobu to už bylo opravdu moc,“ sdělil v rozhovoru pro magazín Fox News v roce 2022. „Uvědomil jsem si to ve chvíli, kdy jsem zahlédl jednu svou fotku v novinách a nepoznal jsem se na ní,“ dodal moderátor s tím, že od té doby už raději stárne přirozeně.

Čtěte také: Ariana Grande skoncovala s botoxem a výplněmi. Chci více rýh od smíchu, tvrdí

Tom Cruise

Hollywoodský herec Tom Cruise (61) oproti ostatním jmenovaným jakékoliv estetické úpravy zarytě odmítá. Protože ale stále působí, jako by téměř nestárnul, mnozí spekulují o tom, že svůj mladistvý vzhled podporuje právě výplněmi a botoxem. V posledních letech si navíc fanoušci všimli, že jeho tvář vypadá poněkud otekle.On sám ale jakékoliv úpravy zarytě odmítá. Na vině by mohla být právě přemíra aplikovaných materiálů. Na druhou stranu je nutné podotknout, že Cruise pravidelně cvičí a na svůj věk má fyzičku opravdu skvělou, což ostatně předvedl také ve svém posledním snímku Mission: Impossible Odplata.

O estetické medicíně jsme si povídali také s podnikatelkou a influencerkou Erikou Eliášovou:

Sdílejte článek
Štítky muži Tom Cruise celebrity estetická medicína botox omlazení Simon Cowell Joe Jonas Robbie Williams

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.