Celebrity

11. listopadu 2023 08:30

Vanesa Havlíková

Robbie Williams se mění před očima. Mužský přechod má na zpěváka zásadní vliv

Zpěvák Robbie Williams (49) je známý jako pozitivní a usměvavý člověk. V poslední době tomu tak ale není vždy, protože se potýká s mužským přechodem, který má na jeho tělo zásadní vliv. Na sociálních sítích své zdraví pravidelně rozebírá a aktuálně je hlavním tématem právě andropauza.

Pokud jste si mysleli, že přechod se týká primárně žen a muži s ním problém nemají, jste na omylu. Obvykle se u nich začínají projevovat podobné příznaky jako u žen. Jedná se například o podrážděnost, výkyvy nálad, ztrátu sexuálního apetitu, celkovou vyčerpanost, poruchy spánku, vypadávání vlasů či přecitlivělost.

Robbie Williams ztrácí elán

O andropauze neboli mužském přechodu se nyní v rozhovoru pro deník The Sun rozpovídal i oblíbený zpěvák Robbie Williams. „Řídnou mi vlasy, testosteron je dávno pryč, serotonin aby člověk pohledal a dopamin se rozloučil už dávno. Všechny svoje přírodní zdroje už jsem vycucal a teď mám chlapskou menopauzu,“ přiznal.

Čtěte také: Robbie Williams se producíruje ve spodním prádle. Jeho žena zveřejnila odvážné snímky

Kromě častých změn nálad zpěváka velmi trápí i postava. Zatímco dříve trpěl nadváhou, nyní je naopak jen kost a kůže. „Mít nadváhu je pro moje duševní zdraví tak ničivé – a teď s extrémním úbytkem svalů jsem na něčem podobném,“ objasnil s tím, že proměnu těla řeší společně se ztrátou sexuálního apetitu asi nejvíce. Už v minulosti totiž přiznal, že se svou manželkou Aydou Field téměř nesouloží.

Na sex zpěvák nemá ani pomyšlení

„Sex na testosteronu býval super, dělali jsme to neustále a nikdy jsme neměli dost. To mi schází, byla to zábava. Teď se na mě občas Ayda otočí a navrhne sex a já tam jen tak sedím, pokrčím rameny a jím dál svoji mandarinku,“ přiznal.

Přečtěte si: S menopauzou libido zásadně nemizí. Chuť na sex spolehlivě zabíjí něco úplně jiného

Na tom ale nic nemění fakt, že se se ženou vzájemně velmi milují a respektují. „Intimita je každopádně důležitá a významná součást lásky a my jsme šťastní,“ dodal populární popový zpěvák, jehož fanoušci se mohou bližší informace o jeho bouřlivém životě dozvědět už nyní v autobiografickém filmu.

Podívejte se na video, v němž se Robbie Williams producíruje jen ve spodním prádle:

Sdílejte článek
Štítky zdraví tělo sex zpěvák andropauza Robbie Williams Ayda Field mužský přechod

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.