Petra Nesvačilová zfalšovala vysvědčení. Okopírovala jsem ho od jedničkářů, přiznala

Petra Nesvačilová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Petra Nesvačilová (38) se už od dětství toužila stát režisérkou a psát scénáře. Vystudovala dokumentaristiku na FAMU a natočila několik dokumentů. V talkshow u Honzy Dědka nyní přiznala, že v mládí měla kvůli studijním neúspěchům a podvodům velké problémy.

Herečka Petra Nesvačilová na gymnáziu rozhodně nepatřila mezi premianty. O tom, že zrovna dvakrát neprospívá, její rodiče ale dlouhou dobu neměli ani tušení. Petra totiž falšovala, co se dalo, a uměla v tom chodit.

Přečtěte si: Denisa Nesvačilová promluvila o mužích a svádění. Nejhustější chlapi mají tajemství, říká

Studijní neúspěchy

„Studovala jsem na gymplu. Z hodin oblíbených profesorů jsem měla jedničky a dvojky a na ostatní jsem nechodila. To byl můj odboj, já jsem ty profesory trestala svojí nepřítomností,“ zavzpomínala na období, kdy byla na gymnáziu.

Kromě toho, že nechodila na hodiny, dokázala i to, že se dopisy ze školy o špatném prospěchu a docházce k rodičům nedostaly. „Uměla jsem výborně ztopit dopisy ze školy. To se nikdy do rukou mým rodičům nedostalo. Bylo to doporučeně a já jsem uměla jejich podpisy perfektně. Dodnes je umím podepsat,“ objasnila herečka.

Tato taktika jí vycházela do té doby, než přišlo na řadu vysvědčení. „Pak přišlo vysvědčení a tam byly i pětky. A ty nebyly dobré. Říkala jsem si, že to musím vyřešit, protože naši si mysleli, že jsem jedničkářka. Měla jsem dobré kamarády kluky, ti měli dobrou kreativitu nad tím, jak obelstít systém. Na kopírce jsem okopírovala vysvědčení jedničkářů. Takže jsem v pololetí přinesla domů vyznamenání,“ prozradila.

Kromě Petry Nesvačilové se v talkshow představila také Chantal Poullain.

V tu chvíli ale Nesvačilové nedošlo, že existují třídní schůzky, na kterých se rodiče o jejích podvodech dozvědí. „Maminka vyrazila na rodičovskou schůzku, přišla tam s pocitem výherce a s výrazem, že tam v podstatě nemusí vůbec být. Učitelka jí ale ukázala originál mého vysvědčení a mamka zbledla. Já byla doma taky za výherce, nepočítala jsem s tím. Maminka přišla a bylo tóčo. Byla v totálním šoku, že jsem zfalšovala vysvědčení. Dostala jsem takového zaracha, takového úklidu a takového učení,“ zavzpomínala Petra Nesvačilová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se na rozhovor s Denisou Nesvačilovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.