Celebrity

10. dubna 2023 06:00

Anna Fedorov

Bára Nesvadbová o zkušenosti se stalkerem: Od začátku jsem cítila, že to není dobré

POVÍDEJ (14)

Spisovatelka a novinářka Barbara Nesvadbová (48) v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS promluvila o tom, jak se před dvěma lety seznámila se stalkerem, Autorka několika bestsellerů pohovořila mimo jiné o svém vztahu s dcerou Bibianou.

„Svou vlastní povahou jsem melancholický introvert, takže ráda bývám sama. I moje profese je veskrze bytostně osamocená,“ svěřila se Nesvadbová v pořadu Povídej. Přiznala, že má enormně vyvinutou intuici, kterou se snaží poslouchat za každých okolností.

Někdy před dvěma lety jí její intuice dokonce odradila od spřátelení se s nevhodným člověkem. „Chtěl se se mnou seznámit jeden pán, ale měla jsem už od počátku pocit, že to není dobré. Pak to přerostlo v to, že jsem třeba šla do kavárny a on už tam hodinu seděl. Nebo jsem vezla dceru do školy a on zrovna šel po mostě naproti nám. Byl to reálný stalker,“ popsala.

Čtěte také: Herečka Černodrinská přiznala, že trpí záchvaty úzkosti. Začaly po smrti blízké osoby

Spisovatelku a novinářku Barbaru Nesvadbovou proslavily nejen její knihy, ale také život ve světlech reflektorů. Dcera psychiatra a spisovatele vědeckofantastické literatury Josefa Nesvadby (†78) začínala s psaním fejetonů, z nichž později vznikaly povídky. Je také autorkou mezi čtenáři oblíbených knih Bestiář, Život nanečisto, Pohádkář, Řízkaři a Pralinky. Některé z nich se dočkaly i filmového zpracování.

„Pořád čtu, třeba za týden přečtu tři knížky. Snažím se číst duchovní literaturu a miluju milostné příběhy, ale mám jednu slabost – detektivky. Upřímně se za to stydím. Někdy si dokonce říkám, že ne, že jsem vydržela tři týdny, takže nepůjdu do knihkupectví a nebudu si nic kupovat. Nakonec tam ale stejně skončím, seberu nějakého seveřana a jsem schopná u toho prosedět celý den a prokrastinovat,“ popsala.

Čtěte také: Michal Viewegh o nové lásce a krutém osudu. Zasloužil jsem si lekci, ne zničený život

Nesvadbová se věnuje také charitě, podporuje například domov pro mentálně handicapované a je patronkou UNICEF. V letech 2001 až 2003 byla krátce provdaná za sociálnědemokratického politika Karla Březinu, se kterým má dceru Bibianu. Právě s ní si je velice blízká. „Jsme enormní kámošky. Moje dítě je pro mě obrovskou oporou od svého malička. Myslím, že naše přátelství se přetavuje. Moc rády spolu jezdíme na výlety a poznáváme města. Je to hezké, ale jinak,“ uzavřela.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.