Nevěra podle horoskopu: K milostným pletkám mají sklony Blíženci i Berani

Podvádění ve vztazích je složité a citlivé téma, které nás často vede k pochybnostem o samotné lásce. Mohly by hvězdy hrát roli v našem chování v milostných vztazích? Odpovědí je jasné ANO. Některá znamení skutečně mají k nevěře o mnoho výraznější sklony než jiná.

Beran

Ohniví Berani, narození mezi 21. březnem a 19. dubnem, jsou známí svou impulzivní a dobrodružnou povahou. Tato dynamická energie může někdy vést k nedostatku zdrženlivosti ve vztazích, takže lidé tohoto znamení jsou náchylnější k nepromyšleným rozhodnutím, včetně nevěry.

Blíženci

Blíženci, narození mezi 21. květnem a 20. červnem, jsou reprezentováni dvojčaty, která symbolizují dualitu. Blíženci jsou sice neuvěřitelně okouzlující a přizpůsobiví, ale jejich dvojí povaha může vyvolávat vnitřní konflikty, zejména pokud jde o závazky. Neustálá potřeba duševní stimulace a rozmanitosti může někdy představovat problém při udržování pevného vztahu, což je činí náchylnějšími k zbloudění do cizí ložnice.

Lev

Lvům, narozeným mezi 23. červencem a 22. srpnem, vládne Slunce a vyzařuje z nich charisma a sebevědomí. Přestože jsou Lvi v lásce neuvěřitelně věrní, jejich touha po obdivu a pozornosti se může stát kamenem úrazu. Neustálá potřeba uznání a obdivu u nich může vést k tomu, že budou hledat vzrušení i mimo svůj partnerský vztah, čímž nechtěně ohrozí důvěru, kterou si s partnerem vybudovali.

Střelec

Střelci, narození mezi 22. listopadem a 21. prosincem, jsou známí svou dobrodružnou a svobodomyslnou povahou. Jejich nadšení pro objevování je sice chvályhodná vlastnost, ale někdy se může promítnout do strachu ze závazků. Pro Střelce může být náročné usadit se, což vede k situacím, kdy se věrnost v jejich vztazích stává nejistou záležitostí.

Jak jsou na tom s nevěrou ostatní znamení, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.