Celebrity

8. září 2024 15:54

David Laštovka

Jak žije Lenertová, která randila s Jágrem: Vzala si o 30 let staršího miliardáře

Zpěvačka a finalistka Miss ČR Nicol Lenertová, jejíž maminka byla druhou manželkou zpěváka Karla Štědrého, měla na lásku dlouho smůlu. Mezi její lásky patřil například i slavný hokejista Jaromír Jágr. Dnes je Nicol šťastná. Kdo se stal jejím vyvoleným?

Nicol Lenertová, která letos v listopadu oslaví padesáté narozeniny, prožívá spokojené životní období. V minulosti na lásku příliš štěstí neměla. Mezi její partnery patřil i hokejista Jaromír Jágr. Poznali se v devadesátých letech, kdy se oba vzpamatovávali z bolestných rozchodů a chodili spolu necelý rok. Důvod, proč jim to nevyšlo, si však nechali pro sebe.

Mohlo by vás zajímat: Karel Štědrý na automatech vydělal miliony. Překonal rakovinu, zemřel jako Gott

„Prostě to tak dopadlo, ale nerozešli jsme se ve zlém. Když se náhodou potkáme na nějaké akci, nevyhýbáme se,“ prozradila v minulosti Nicol redaktorovi webu Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Jaromír Jágr a jeho osudové ženy. Pamatujete si je všechny?

Rozchod po sedmnácti letech

Vypadalo to, že jejím osudovým mužem bude sportovní manažer Jaroslav Kalát. Nikdy se sice nevzali, ale narodili se jim dva synové: Jaroslav a Dominik. Mladší syn dokončil základní školu, staršího čekají zkoušky v zahraničí, kde chce studovat vysokou školu. Před dvěma lety, po sedmnácti letech vztahu, se však s Kalátem nečekaně rozešla.

Vdávala se poprvé, ženich už popáté

Sama ale dlouho nezůstala. Zamilovala se do o třicet let staršího miliardáře Viliama Siveka, který mimo jiné vlastní síť rodinných hotelů a v minulosti byl prezidentem hokejového klubu HC Sparta Praha. Provdala se za něj a stala se tak jeho v pořadí pátou manželkou.

Karel Štědrý byl její otčím

Několik let byl otčímem Nicol Lenertové zpěvák Karel Štědrý. Její maminka Eva byla jeho druhou manželkou. Jak se ale zpěvák svěřil v pořadu 13. komnata, jeho dcery macechu nepřijaly, a i proto následoval rozvod. Životní štěstí našel až díky třetí manželce Evě, kterou si bral v roce 1984, měl s ní syna Karla a byl s ní až do své smrti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.