Nicole Kidman nepřevzala cenu kvůli smrti maminky. Mám zlomené srdce, vzkázala

Herečka Nicole Kidman musela odjet z Benátského filmového festivalu ještě před tím, než si stihla převzít cenu v kategorii pro nejlepší herečku. Důvodem byla smrt její maminky Janelle Ann.

Americko-australskou herečku Nicole Kidman postihla velice smutná událost. Její milovaná maminka Janelle Ann (†84) zemřela během benátského filmového festivalu. Herečka si v Itálii měla převzít cenu za nejlepší herečku za erotický thriller Babygirl. Bohužel smutné životní události vedly k tomu, že na pódiu nakonec nevystoupila. Krátce po příjezdu se totiž Kidman dozvěděla o smrti své maminky a neprodleně kvůli tomu odletěla zpět domů.

„Přijela jsem do Benátek, abych se dozvěděla, že moje krásná a statečná maminka Janelle Ann Kidman zemřela. Jsem v šoku a musím být se svou rodinou, ale toto ocenění je pro ni. Formovala mě, vedla mě a udělala ze mě toho, kdo jsem,“ uvedla herečka v prohlášení, které na festivalu přečetla režisérka jejího posledního filmu Halina Reijn. „Jsem vděčná, že prostřednictvím Haliny mohu vám všem říct její jméno. Střet života a umění je srdcervoucí a moje srdce je zlomené,“ vzkázala sedmapadesátiletá herečka.

Rodina prosí o respektování soukromí

„Milujeme vás všechny, Nicole,“ vzkázala režisérka poté, co přečetla hereččino prohlášení. Zástupce Kidman smutnou zprávu potvrdil také webu People a zároveň uvedl, že rodina je v tuto chvíli zlomená a veřejnost prosí o respektování soukromí.

Mohlo by vás zajímat: Nicole Kidman s manželem pod palbou kritiky. Veřejnost je přirovnala k voskovým figurínám

Nicole Kidman mluvila o vztahu se svou maminkou v roce 2023 a sdělila, jak moc ji Janelle ovlivnila v její kariéře a stylu oblékání. „Dodala mi ten správný oheň k tomu, abych měla kariéru, kterou mám, protože jsem ji vždycky chtěla potěšit,“ řekla například v roce 2020 v rozhovoru pro Hollywood Reporter. „Ale vyšlapala si také svou vlastní cestu a chtěla, aby její dcery měly příležitost zvolit si tu svou,“ nechala se v minulosti slyšet herečka.

Podívejte se, jak vypadla Nicole Kidman v roce 2017:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.