Celebrity

22. prosince 2022 08:36

redakce Prima Ženy

Nikdo by nepoznal, že je z Ukrajiny, říká Jiří Ovčáček o nevlastním synovi

Jiří Ovčáček se oženil

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček (43) prožívá nádherné období, kdy z něj doslova tryská láska. Vstoupil do manželství s Ukrajinkou Annou a vyženil nevlastního syna. Pro deník Blesk popsal, jak to v jeho nové rodině chodí.

„Můj život se za poslední rok hodně změnil. A možná je to paradoxní, ale tím pomyslným startem byla moje aféra z prosince loňského roku, kterou všichni velmi dobře znají. Taková kolize, která se stala novým začátkem,“ sdělil pro deník Blesk s pokorou v hlase, když vzpomínal na svůj opilecký výstup. Dnes je z něj nový člověk. A hlavně je z něj ženatý muž.

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana také v rozhovoru pro Blesk popsal, že svou manželku poznal, když byl osloven svým známým z Ukrajiny, zda by dokázal pomoci ženě s dítětem. To byl první moment, který mu do cesty přivedl půvabnou Annu.

„Musím říct, že dodnes, když letí vrtulník nebo letadlo, je to pro ně velmi traumatizující. Oni se totiž prostě jednoho dne probudili a nad hlavami jim létaly ruské vrtulníky a padaly rakety. Stačí, když někdo odpálí petardu. Je to věc, kterou v sobě neumějí vymazat ani po tolika měsících v bezpečí,“ popsal válečnou zkušenost muž, který se rozhodl pomoci.

Z charity se zrodila láska

Vztah dvou lidí začal jako pomoc a charita, ale nakonec přeskočila jiskra a hradní mluvčí pak před dámou u sebe doma poklekl se zásnubním prstenem v ruce.

Opora prezidenta Zemana také vyloučila, že by ke sňatku došlo účelově. „Rozhodně jsme se nebrali, aby moje žena získala české státní občanství a já měl hezký pocit. My se prostě máme opravdu moc rádi,“ pochlubil se.

Podobné články

Jiří Ovčáček navázal krásný vztah i s malým Ukrajincem

Ukrajinská uprchlice si do Česka přivezla syna, se kterým má Ovčáček krásný vztah. Z čehož má upřímnou radost a váží si toho.

„Je to nesmírně šikovný šestiletý kluk. Chodí do školky, v září ho čeká nástup do základní školy. Během několika měsíců se naučil tak dobře česky, že by nikdo nepoznal, že pochází z Ukrajiny,“ dodal dojatý Ovčáček s tím, že dítě bere jako vlastního syna a snaží se tak o něj i starat.

Sdílejte článek
Štítky Ukrajina Miloš Zeman Jiří Ovčáček Blesk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.