Celebrity

25. dubna 2022 16:52

Milan Rozšafný

O děti prince Williama a Kate se stará elitní chůva. Za hlídání dostává luxusní plat

Následník britského trůnu princ William a jeho manželka Kate dopřávají svým dětem tu nejlepší péči. A samozřejmě se nebojí kvůli tomu plácnout se přes kapsu.

Princ William a jeho životní partnerka Kate Middleton jsou známí jako milující rodiče, kteří pro své tři děti, osmiletého George, šestiletou Charlotte a čtyřletého Louise, udělají prakticky cokoliv a tráví s nimi co nejvíce času. Jenže coby členové královské rodiny mají samozřejmě své povinnosti a často musí kvůli různým akcím na několik dní své ratolesti opustit. Jenže i během jejich nepřítomnosti je o královská dítka výborně postaráno.

Mají totiž elitní chůvu Marii Borrallo, které je ve svém povolání opravdu jednou z nejlepších. Do služeb britské monarchie přišla v době, kdy bylo prvorozenému synovi Georgeovi pouhých šest měsíců. Pro Williama a Kate tak pracuje už osm let a stala se z ní nepostradatelná součást rodiny, o níž podle webu MyLondon mluví vévodkyně Kate pouze v superlativech. Pro královské potomky se stala nesmírnou oporou, v době nepřítomnosti Williama s Kate s nimi tráví logicky veškerý čas a má na povel chod domácnosti.

Kombinace Marry Poppins a Jamese Bonda

Maria, která je původem ze Španělska, má pak pro tuto významnou práci ty nejlepší předpoklady. Vystudovala totiž prestižní Norland College, která je ve svém oboru považována za nejlepší na světě. Její absolventi se totiž stávají chůvami či pečovateli nejen v královských rodinách, ale také v domovech celebrit či nejbohatších lidí světa. Tamní studenti procházejí opravdu zevrubným výcvikem, díky němuž se stávají kombinací filmové Mary Poppins a Jamese Bonda. „Chůvy z Norlandu jsou láskyplné, hodné, upřímné, kreativní, praktické a zodpovědné. Zároveň musí mít smysl pro organizaci a touhu neustále se zdokonalovat, aby byly pro danou rodinu co největším přínosem, uvedla ředitelka školy Janet Rose v rozhovoru pro DailyMail.

Princ Louis oslavil 23. dubna čtvrté narozeniny. Jeho maminka Kate opět zveřejnila fotku:

Za svou práci pak dostává Maria odpovídající pohádkový plat. Podle webu Mirror si chůvy z Norland College na počátku své kariéry přijdou na zhruba 100 tisíc korun měsíčně. Po letech praxe se jejich plat vyšplhá klidně i k částce přes 300 tisíc korun. Což bude vzhledem k vysoké spokojenost Williama s Kate nejspíš i případ obětavé Marie. Ročně si tak může za hlídání královských dětí vydělat i více než tři a půl milionu korun.

Sdílejte článek
Štítky James Bond Španělsko plat chůva William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Mary Poppins Louis, princ z Cambridge Maria Borrallo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.