Oblohu ovládne vzácný černý Měsíc. Mohou se stát zázraky i osudové změny

Legendy tvrdí, že je černý Měsíc považován za zvláštní čas, kdy jsou rituály, kouzla nebo jiné činnosti pokládány za silnější a účinnější. Tato magická doba nastane 30. dubna 2022 přesně hodinu před setměním. Bude to velká kouzelná noc.

Žádný pravověrný astronom sice termín černý Měsíc nepoužívá, ale pokud v jednom kalendářním měsíci nastanou dva novy neboli novoluní, nazývá se to druhé jako „černé“ a jsou mu přisuzovány obzvláště silné účinky. Kromě novoluní ve znamení Býka, které nastane přesně 30. dubna ve 22.27, proběhnou na hvězdném nebi další významné konstelace, které mají podle astrologie svůj význam.

Částečné zatmění i spojení dvou dobrodějů

Za prvé nastane částečné zatmění Slunce, které u nás sice nebude pozorovatelné, ale svým vlivem může některé z nás silně zasáhnout. Přináší osudové změny, znamená konec jednoho životního cyklu a začátek druhého, posouvá nás na životní cestě, nebo pokud jsme z naší cesty odbočili, koriguje její směr. Změny, které ho obvykle provázejí vypadají nečekaně, ale obvykle přinášejí věci, po kterých jsme toužili, ale nevěřili, že se mohou stát.

  • Nejvýznamnější bude pro znamení Býka a Štíra, ale i pro ty, kteří mají v těchto dvou znameních umístěný ascendent.

Druhým velmi významným momentem noční oblohy 30. dubna je konjunkce – zdánlivé spojení – dvou největších dobrodějů hvězdného nebe Jupitera a Venuše ve znamení Ryb pod příznivým aspektem Pluta ze znamení Kozoroha. Tato konstelace slibuje duchovní nápravu, otevírá společenský život, přivolává velkou lásku, radost a pochopení druhých. Naděluje i výjimečnou energii a silnou víru v moudrost vyšších zákonů spravedlnosti.

  • Sečteno a podtrženo, čeká nás výjimečná noc se silnými emocionálními prožitky, noc lásky a víry v lepší zítřky. Skvěle těchto energií mohou využít znamení Býka, Štíra, Ryb a Kozoroha. Ale i lidé s ascendentem v těchto znameních pomalu mohou začít věřit na zázraky.

Zdroj: astrologie.najdise.cz/mesicni-pohyb-planet;  zoommagazin.iprima.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.