Móda a krása

30. června 2023 09:50

Komerční sdělení

Orlane: Ochrana před sluncem. Hydratace, vysoké SPF a vysoká účinnost

Jak často se při pobytu na slunci mažete vy? Hlídáte si ochranný faktor a přemýšlíte i nad tím, jaký přípravek se vám pro letní dobrodružství hodí nejvíc? Věrná můžete být své oblíbené značce Orlane.

Jestliže pleť vystavujete slunci dlouhodobě bez příslušné ochrany proti UVA a UVB paprskům, můžete si přivodit nejen dlouhodobé potíže v podobě poškození svrchní vrstvy epidermis, ale také potlačit imunitu pokožky, dokonce na nechráněné pokožce může dojít k rozvoji melanomu kůže. Krátkodobě – se spálíte. Ale ani toto poškození není nic příjemného. Vyberte si proto přípravky, které vám zajistí dlouhodobou ochranu proti průniku slunečních paprsků do pokožky a jejímu následnému poškození. Přípravky s SPF by měly být součástí každodenní péče o pleť i pokožku, jsou vhodné také v případě, že chcete předejít hyperpigmentaci. Sáhněte po přípravcích Orlane vyvinutých tak, aby zabránily poškození pleti a nabídly jí dlouhodobou ochranu.

Vyzkoušejte:

Solární péče na obličej a tělo SPF 30, 1347 Kč

Opalovací krém je ideální pro světlou, jemnou pokožku a prvních několik dní pobytu na slunci. Chrání pokožku před poškozením sluncem, předchází zarudnutí a spálení pokožky. Má hydratační a vyživující účinek, podporuje rovnoměrné, zlatavé opálení a udržuje pokožku jemnou. Jeho tekutá, nemastná textura se vstřebává rychle a je velmi příjemná na pokožce.

Solární péče na obličej PSF 50, 1347 Kč

Speciálně vyvinutý pro obličej. Kombinuje bezpečnost opalovacího krému s velmi vysokou ochranou a účinnost přípravku proti stárnutí. Ideální i pro velmi světlou, jemnou pleť, zabraňuje tvorbě vrásek a udržuje pleť jemnou a hydratovanou.

Tělová péče po opalování na tělo a obličej, 1347 Kč

Tento regenerační balzám dělá zázraky pro dehydratovanou pokožku po opalování a je ideální na obličej a tělo. Okamžitě zklidňuje pokožku, obnovuje hydrataci, vyživuje a regeneruje, a zároveň bojuje proti stárnutí pleti, zajišťuje déletrvající opálení, jeho svěží a příjemná textura se rychle vstřebává a zanechává pokožku jemnou a hedvábnou.

Značka Orlane dlouhodobě patří mezi prestižní kosmetické značky, které ve výsledku restartují pokožku a její buněčné procesy. S důrazem na tradici a historii francouzské luxusní kosmetiky je právě tato řada tím, co by na vašem toaletním stolku a při vašich kosmetických rituálech chybět nemělo. Celá řada je navržena tak, aby vyhovovala požadavkům všech a v každé zemi, aby i klienti se specifickými potřebami pleti našli to, co potřebují, právě v produktech značky s bohatou historií. Seznamte se s Orlane a dělejte radost – jediným nákupem.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Další informace hledejte na www.orlanecz.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.