Móda a krása

12. října 2022 14:23

Komerční sdělení , Lea Janochová

Odvážné i praktické. Kabelky od návrhářské legendy teď se slevou 50 %

Jaký je váš styl, sebevědomí, elegance i odvaha šokovat - tohle všechno o vás prozradí jeden jediný doplněk. K ženám neodmyslitelně patří už dlouhé generace. A pokrok v módě původně praktickou záležitost povýšil na umění a velkou pýchu mnoha dam, které jsou mnohdy schopné do ní investovat málem jmění. Kabelky jsou zkrátka velké téma a o té dokonalé má každá z nás trochu jinou představu. Naštěstí díky píli a vizím talentovaných návrhářů je z čeho vybírat.

Nosíme je do práce i na nákupy. Jinou vyneseme do společnosti a další zase na rande. Přiznejme si to narovinu. Většina z nás kabelky miluje. Takový už je ale svět žen a dobrou zprávou je, že správně zvolenou kabelku, umí ocenit už i muži. I když o tom často ani neví.

Kabelka není jen taška

Možná to někomu přijde přehnané, ovšem kabelka je společnice. Spolehlivá partnerka ve chvílích potřeby. Schováte do ní, co se hodí. Klíče, mobilní telefon, platební karty anebo i náhradní oblečení pro dítě. Podrží vás, když potřebujete. Pamatujete na nejlepší kamarádku Harryho Pottera, Hermionu, která z ní dokonce vytáhla celý stan? Kouzly sice nevládneme, ale často se toho do ní vejde tolik, že okolí nestačí žasnout. Není divu, že jejím výběrem mnohdy trávíme dlouhou dobu.

Černá klasika i barevná výstřednost

Kabelka je svým způsobem šperk. Můžete s ní doplnit svůj outfit a podtrhnout jej. Nebo z ní naopak díky výrazné barvě, velikosti či tvaru udělat přednost. I to je důvod, proč je tolik řešíme a proč to za to stojí.

Obvykle si nový kousek vybíráme podle toho, k čemu ji budeme potřebovat. Větší, menší, do ruky či přes rameno? Jak je libo. Nejlepší na současné době je, že málokdy uslyšíte - tahle kabelka je příliš výstřední.

Klíčem je vybrat si kabelku kvalitní a pokud se toho nebojíme, klidně do ní podle svých možností i zainvestovat více peněz. Pak už stačí ji nepřetěžovat a správně o ni pečovat a máme společnici na dlouhé roky, ne-li na celý život.

Kvalitní kabelka totiž takřka nepodléhá času. A tím máme na mysli nejen opotřebení, ale i trendy. Umíte si představit, že vám někdo řekne - tahle kabelka od Karla Lagerfelda už dávno není in? Vždycky bude in! Stejně jako práce tohoto geniálního návrháře, která v sobě snoubí talent, vášeň k řemeslu i kráse a vytříbený vkus.

Mimochodem právě teď je ta správná doba potěšit se právě něčím z dílny této ikonické módní legendy v pražské Fashion outlet Areně, kde na vybraný sortiment nabízejí slevu 50 %.

Sdílejte článek
Štítky styl Harry Potter Prima nákupy dílna Karl Lagerfeld Fashion Arena

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.