Celebrity

17. května 2024 09:28

Josef Šťastna

Oldřich Kaiser dál hledá kupce. Jeho unikátní chaloupka za 6 milionů je stále volná

Herec, muzikant a komik Oldřich Kaiser (69) by se rád zbavil své chalupy na Liberecku. Je ale otázkou, zda nebude muset slevit. Roubenka je stále v nabídce realitní kanceláře, momentální cena je šest milionů korun.

Populární herec a milovník života Oldřich Kaiser vždy považoval svou chalupu na Liberecku za místo, kde se dá odpočívat, tvořit i užívat pohodu s přáteli. Právě v kouzelné roubence také získal nápady na několik legendárních scének. Jenže herec a jeho partnerka Dáša Vokatá stále více času tráví v Praze, proto zkouší chalupu prodat přes realitní kancelář.

Chalupu u obce Český Dub, jejíž první část získal herec díky dědictví a od roku 2007 je jediným majitelem, chce prodat za šest milionů a zatím neplánuje slevit. Snímky z roubenky přinesl například web Blesk.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dáše Vokaté se podařilo zkrotit Oldřicha Kaisera. Jak jim to klape v manželství?

„Oldřich Kaiser s těžkým srdcem prodává chalupu z roku 1780, kterou přeměnil vlastními silami do dnešní podoby. Na této chalupě relaxoval a hledal inspiraci ke své práci,“ píše se v inzerátu na webu Sreality.cz. V nabídce je nemovitost již několik měsíců, kupec se stále nenašel.

Roubenka disponuje předsíní, z které vede dřevěné schodiště do podkroví, kde se nachází další velký otevřený prostor a podkrovní pokoj. V přízemí chalupy jsou 2 sklípky s klenutým stropem a také garáž.

Chalupa s obytnou plochou 95 m² má 4 místnosti, nachází se na klidném místě v mírně svažitém pozemku s jihozápadní orientací o rozloze 264 m² nedaleko města Český Dub.

V roce 2016 prošlo stavení rozsáhlou rekonstrukcí. Dominantou roubenky je nyní velká obývací místnost s krbovými kamny a kuchyňskou linkou, jež se nachází v dolním obytném patře chalupy společně s ložnicí, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Někteří lidé hercovi vyčítali, že roubenku při rekonstrukci nechal z části natřít výraznou modrou barvou.

ČTĚTE TAKÉ: Oldřich Kaiser promluvil o tom, jak se mu hraje klaun

Oldřich Kaiser rád na chlupu jezdil s přáteli. Společně s životním profesním parťákem Jiřím Lábusem v roubence vytvořili legendární scénky Kubrt či Luďo, to je naprosto normální.

Zdroj: Blesk.cz, Sreality.cz

Podívejte se také, jak dnes žije Roman Skamene:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.