Celebrity

6. května 2022 06:01

David Laštovka

Oldřich Vízner životní partnerky měnil za mladší. Šulcové a Křížové zlomil srdce

Oldřich Vízner v seriálu Kapitán Exner

Tři životní lásky a celkem šest dětí. Taková je bilance milostného života charismatického herce Oldřicha Víznera, který slaví 75. narozeniny. Soukromí umělce, kterého nejvíce proslavily seriály Saturnin, Arabela, Velmi křehké vztahy nebo filmy Léto s kovbojem či Sestřičky, je velmi zajímavé.

První manželkou Oldřicha Víznera byla herečka Jana Šulcová. Narodily se jim dvě dcery Tereza a Rozálie, pak se ale Vízner zakoukal do kolegyně Evelyny Steimarová a odešel od rodiny. „To, že se zamiloval, bych pochopila. Ale ten skandál, co z toho byl. Pro mě to bylo takové ponížení, že jsem to nemohla odpustit. Tehdy zaťukal na dveře ďábel, který se jmenuje alkohol. Nemohla jsem spát, každých dvacet minut jsem se v noci budila. V neděli ve čtyři hodiny ráno jsem šla nakupovat do samoobsluhy. Neměla jsem vůbec pojem o čase. Zaplaťpánbůh mi nikdo nepodal heroin. Já bych si ho vzala. A to byla konečná. Udělala bych všechno, abych se zbavila té hrůzy a těch stavů, které nebyly k vydržení,“ promluvila Jana Šulcová o bolestném rozchodu v pořadu 13. komnata.

O pětadvacet let mladší partnerku vyměnil ještě za mladší

Přestože milostný vztah Víznera a Steimarové po čase skončil rozchodem, domů už se stejně nevrátil. Jeho další velkou láskou se stala půvabná Zuzana, s kterou zplodil dceru Viktorii. I je nakonec opustil, a to kvůli o pětadvacet let mladší herečce Vendulce Křížové, s kterou se poznal v Divadle Ungelt. Zdálo se, že po jejím boku se konečně zklidnil a našel životní štěstí. Měli spolu tři děti, Anežku, Alberta a Františka, a vše se zdálo být zalité sluncem. Jenže po dvacetiletém soužití si herec nečekaně našel o šestačtyřicet let mladší ženu, která pracovala v divadle, kde hrál, a opět odešel od rodiny.

Opuštěná Vendulka rozchod nesla o poznání lépe než Jana Šulcová, ale i pro ni to bylo velmi nepříjemné překvapení. „Vztah uzavřít nejde, ten pokračuje pořád. My jsme se rozešli, ale Olda je otec našich tří dětí, takže se vídáme, trávíme spolu svátky i narozeniny dětí, potkáváme se,“ vyjádřila se pro deník Aha! Vendulka.

Stmelujícím prvkem v rodině se stala Víznerova druhorozená dcera Rozálie, která s maminkou Janou Šulcovou založila divadelní spolek a začala do něj angažovat herce především z okruhu rodinných příslušníků. Kromě Šulcové v něm hraje i Vízner nebo právě jeho zmiňovaná bývalá partnerka Vendulka Křížová. Čas všechny rány zahojil a všichni spolu vycházejí velmi dobře.

A jak to tak vypadá, i Křížová už není sama a našla si novou známost. Ve společnosti je vídána s mužem, který sice není z branže, ale po jeho boku vypadá opravdu spokojeně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.