Celebrity

9. července 2024 11:27

Michaela Vlčková

Domácí porod byl divočina. Olga Menzelová promluvila o tajném příchodu syna na Mallorce

Producentka Olga Menzelová se snažila všechna svá tři těhotenství utajit. Velkým překvapením pro veřejnost byl příchod nejmladšího syna Alberta, kterého porodila v naprostém utajení na španělském ostrově Mallorca.

Poslední těhotenství se Olze Menzelové podařilo zcela utajit. Filmová producentka chtěla mít především klid, protože těhotenství pro ni bylo intimní záležitostí, kterou si chtěla projít bez jakéhokoliv stresu a tlaku veřejnosti.

Čtěte také: Olga Menzelová má tři děti, každé s jiným mužem. S Menzelem se v manželství rozešla

Nejmladšího syna Alberta porodila vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi na ostrově Mallorca ve Španělsku. „Albert se narodil na Mallorce a rodila jsem ho v domě, který si roky pronajímáme,“ prozradila v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Domácí porod byl divočina

Syna, kterého má s egyptologem Miroslavem Bártou, porodila mimo nemocniční prostředí. Jednalo se tak o zcela nezapomenutelný zážitek. „Přesto, že sama nejsem punkerka, tak ze všech úhlů vyšla nejlépe možnost domácího porodu. Bylo to v domečku na samotě. Byl u toho španělský porodník a vše dopadlo nádherně. Ale byla bych ráda, aby ženy věděly, že rozhodně nejsem jednou z těch, které domácí porody propagují a doporučují. To, že to dopadlo dobře u mě, neznamená, že to dopadne dobře i u nich,“ svěřila se již v minulosti pro server iDnes.cz producentka. Nedlouho po porodu cestovala Menzelová s novorozeným synem zpět do Česka.

Mohlo by vás zajímat: Naše role jsou rovnoprávné, říká Olga Menzelová o vztahu s Bártou. Je mi velkou oporou

Ředitelka nadačního fondu Jiřího Menzela se smíchem připomněla, že porod byl divočina a byl u toho přítomný i pes.

„Byl to pro mě výjimečný zážitek, protože to bylo v tom domácím prostředí. Všichni se mě ptali, co jsme dělali potom, a já jim říkám, že nic, že jsme si šli zdřímnout, pak jsme si dali snídani a všechno se povedlo,“ zavzpomínala Menzelová.

Domácí porod podle jejích slov byl úspěšný také proto, že se udržuje v dobré kondici. „Vždycky jsem hodně sportovala a samozřejmě ten porod je pro tělo ženy obrovská zátěž, takže jsem byla v dobré kondici, proto se to všechno zvládlo. Byl to pro mě opravdu mimořádný zážitek," zdůraznila trojnásobná maminka.

Prvorozenou dceru Annu Karolínu má s bývalým manželem herečky Veroniky Freimanové, režisérem Jaroslavem Brabcem, prostřední Evu Marii s Jiřím Menzelem.

Podívejte se na rozhovor, v němž Olga Menzelová prozradila, v jakém vztahu by nevydržela:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 7. 2024

Dnes se soustředíte na své emoce, Berani, ačkoli soustředění samo o sobě bude docela náročné. Můžete se cítit jako jojo v rukou někoho jiného. Nepodléhejte viktimizaci. Postavte se za sebe, i kdyby to mělo znamenat, že se ostatní naštvou. Jste zodpovědní za své pocity a za pocity nikoho jiného.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.