Celebrity

26. ledna 2024 10:05

David Laštovka

Olga Menzelová má tři děti, každé s jiným mužem. S Menzelem se v manželství rozešla

Olga Menzelová o vztazích

Olga Menzelová, která 25. ledna oslavila 46. narozeniny, je matkou tří dětí. Prvorozenou dceru Annu Karolínu má s bývalým manželem herečky Veroniky Freimanové, režisérem Jaroslavem Brabcem, prostřední Evu Marii s Jiřím Menzelem a nejmladšího syna s egyptologem Miroslavem Bártou. První schůzka se slavným režisérem a jejím osudovým mužem ale rozhodně nebyla romantická.

Olga se s Jiřím Menzelem seznámila ve 22 letech, když s ním jako novinářka dělala rozhovor. Do oka si ale nepadli. Režisér byl při odpovědích velmi strohý a po celou dobu mluvil tichým hlasem. Na závěr povídání ji požádal, aby rádio, pro které pracuje, přestalo hrát tak hloupou popovou hudbu. Olga se nenechala vykolejit a sdělila mu od srdce, že netušila, že se za tak skvělými filmy může skrývat tak nepříjemný člověk. Menzel jí na to řekl, že ona zase není tak blbá, jak vypadá.

Svatbu měli v Thajsku

Olga si ho získala svojí upřímností a otevřeností a začali se nezávazně vídat. Jednoho dne Jiří vyslovil přání, že by chtěl vyzkoušet jízdu na kolečkových bruslích. Ne vlastní vinou ovšem upadl, poranil si ošklivě nohu a skončil v nemocnici. Olga ho tam obětavě chodila každý den navštěvovat a jejich vztah nabral nový rozměr. V říjnu roku 2004 po pětileté známosti svoji lásku stvrdili svatbou. Brali se na cestách po Asii, a sice v Thajsku. Menzelovi v té době bylo 66 let.

Prožili spolu 22 let, v jednu chvíli se ale na čas rozešli. Důvod byl prostý, Olga s ním toužila založit rodinu, ale narazila. „Jirka děti nikdy nechtěl. Myslela jsem, že se to zlomí, ale nezlomilo. Takže jsme byli domluveni, že se naše cesty rozdělí,“ svěřila se Olga Menzelová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Děti Menzela držely nad vodou a dodávaly mu energii

Čtyři roky po svatbě tak otěhotněla s režisérem Jaroslavem Brabcem, bývalým manželem herečky Veroniky Freimanové, kterou můžete znát mimo jiné ze seriálu ZOO. Rok a půl s ním vychovávala dceru Aničku, nakonec se ale rozešli. Olga žila nějakou dobu sama, poté se ale dala znovu dohromady s Menzelem a společně přivedli na svět dceru Evu Marii.

Mohlo by vás zajímat: Tajemství Jiřího Menzela. Randil s dcerou Chaplina. Tajil nemanželského syna

„Jirka si uvědomil, že manželství se rozpadne a vzájemně o sebe přijdeme. Bylo to takové překotné, ale vůbec toho nelituji. Stejně je nakonec bizarní, že to byly právě ty děti, které ho držely nad vodou a dávaly mu energii. Když byl nemocný, naskákaly mu do postele a on byl rád, že je má. Pamatuji si, když jsme se společně procházeli na Letné a holky kolem nás pobíhaly, Jirka mi říkával: ‚Miláčku, kdybych nebyl blbý, mohli jsme teď mít už holky v pubertě.‘ Bylo mu líto, že se nedožije jejich dospívání. Chtěl jim toho předat co nejvíce,“ uvedla vdova po oscarovém režisérovi.

Třetí dítě, syna Alberta, se Olga rozhodla přivést na svět na Mallorce při domácím porodu. Jak prozradila, byl to prý jeden z jejích nejkrásnějších životních zážitků.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.