Celebrity

4. června 2022 07:20

Karolína Oehmová

Ondřej Sokol překvapil informací z mládí: Střízlivý jsem jinou profesi nezkusil

Ondřej Sokol jako VIP host pořadu Inkognito

Ondřej Sokol je známý herec, bavič, moderátor, ale také režisér. O pracovní nabídky poslední roky rozhodně nemá nouzi. Co ale dělal v době, kdy ho ještě nikdo neznal?

Jako malý už měl jasno, bude z něj herec. Nezlomilo ho ani to, že mu jeho záměr všichni okolo rozmlouvali. Není divu, konkurence je veliká a uživit se touto profesí není vůbec jednoduché. „Začal jsem točit celkem pozdě a hrál jsem jen v divadle v Mladé Boleslavi a obětoval jsem tomu úplně všechno. Nic jiného jsem nedělal,“ řekl Ondřej redakci Prima Ženy a po zamyšlení dodal: „Myslím si, že jsem nic jiného nikdy nedělal – střízlivý. Samozřejmě se všem, kteří nebyli spokojeni, omlouvám.“

O Geňu se v hádání opřít nemůžu, říká Sokol

Ondřej Sokol se proslavil účinkováním v zábavné show Partička, kde vystupoval i po boku Richarda Genzera. Ten nyní v roli panelisty hádá profese a osobnosti v oblíbené show Inkognito. V ní se také opět setkali a právě Ondřej měl být onou osobností v utajení. Na to, že jeho identitu pozná právě kamarád Richard, ale oblíbený herec vůbec nesázel.

„S Geňou jsem strávil hádáním roky čistého času, takže jsem věděl, že o to se opřít nemůžeme. Upřímně jsem ale měl hrůzu z toho, že sem přijdu a nikdo neuhodne, kdo jsem,“ svěřil se herec v show s tím, že měl v noci noční můry, ve kterých hodiny sedí za pultem a nikdo si na jeho jméno nevzpomene.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.