Ahmed a Petra si půjdou po krku. Během poslední večeře si vyřídí účty

Prostřeno! XXV (125) - Ragby

V soutěži o nejlepší menu se v pátek u plotny předvede šestadvacetiletá Lucie. Nekonfliktní a sympatická ragbistka se svým netradičním menu bohužel netrefí do vkusu všem. Jak ovlivní náladu u stolu Ahmed, který strávil noc v nemocnici?

Páteční hostitelka Lucie je akční milovnice sportu, má spoustu zájmů a soutěžící jsou na její večer velmi zvědaví a natěšení. Jen kdyby ve vzduchu neviselo vyříkávání křivd a tradiční páteční hra na pravdu. Někteří budou už dopředu avizovat, že se při případném konfliktu nebudou držet zpátky. Lucie si pro hosty připraví carpaccio z červené řepy, hovězí vývar, východní rýži s masem a čokoládový dortík. Pokud někdo čeká tradiční chutě, bude zklamaný. Do vývaru dá Lucie zázvor, limetu a rýžové nudle, což milovníky tradiční české kuchyně úplně nepotěší. Řepa naložená v pomerančové šťávě, medu a zázvoru naopak bude mít úspěch.

Hosté se v úvodu večera sejdou v parku před hostitelčiným domem. Lucie pro ně bude mít připravené překvapení a zábavu v podobě ukázky ragbyového tréninku. Ahmed, který předešlý večer zkolaboval a následně strávil noc v nemocnici na pozorování, přijde na místo s chodítkem. Přesto zábavu nezkazí a nadšeně se zapojí stejně jako ostatní. Někomu to však bude připadat přinejmenším zvláštní. „Strašně mě mrzí, že se Ahmed zapojil do zábavy. Když byla u mě zábava, odmítal to. Dělal ze sebe herce, že nemůže,“ stěžuje si naštvaná Maruška, jejíž zábavu s obíháním židlí Ahmed kvůli nemoci nemohl absolvovat. Jak ukázka ragby dopadne, uvidíte už vpodvečer.

Podívejte se na video, v němž soutěžící odhalují taktika a řeknou si, co jim vadí:

Týden plný nevraživosti a útoků

Dojde také na tradiční hodnocení celého týdne a odhalení taktiků. Petra přizná, že ji Ahmed svými připomínkami štval a je ráda, že mu všechno může říct do očí. Ahmed je na Petru také naštvaný. Zkazila mu prý jeho večer, protože mu skákala do řeči. „Omluvila jsem se mu, on na mě ale útočil celý týden,“ říká Petra, která to považuje za velkou křivdu.

Petr zhodnotí Ahmedovo chování smířlivěji. Myslí si, že jistá urýpanost k jeho povaze patří. A kdo je podle soutěžících největší taktik? „Ze začátku jsem myslela, že Lucka je taktik. Pak jsem si to rozmyslela a myslela jsem, že Petra je taktik,“ směje se Maruška. Bude nad pokličkami opravdu veselo, nebo se někomu pravda nebude líbit? Komu se taktika vyplatí a kdo se bude divit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.