Otec Simony Lewandowské z její profese nadšený není. Chce, aby hrála princezny, ne lesby

Simona Lewandowská v 7 pádech Honzy Dědka

Simona Lewandowska (24) je úspěšná česká herečka, která září ve filmech, televizních seriálech i na divadelních prknech. Přestože se jí v profesním životě velmi daří, se svým otcem, jak nyní prozradila v talkshow u Honzy Dědka, se o práci bavit nemůže. Objasnila také, proč vždy chodila pouze s kolegy z branže i jak se vypořádává s letitým obtěžováním na sociálních sítích.

Simona Lewandowska nepochází z herecké rodiny a zejména pro jejího tatínka nebylo jednoduché se s některými aspekty její profese popasovat. „Tatínek je pyšný, ale vidí mě jako princeznu a malou holčičku. A já hraju lesby a holky od rány,“ přiznala pobaveně v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Herec Piškula za to uměl vzít. V sobotu jsme šli slavit a v neděli už jsem byl doma, říká

Velkou lásku prožila Lewandowská vždy jen s herci

„On by si přál, abych hrála princezny. Ale doma vůbec nemluvíme o tom, že se líbám s nějakou ženskou. Radši mluvíme o tom, co měl k večeři,“ dodala Lewandowska s tím, že ona se v herectví našla a v branži si hledá i partnery.

„Chodila jsem jenom s herci, všichni byli dost fér a pravdiví. Občas krátce s někým jiným, ale velké lásky to byly jen s herci. Ale já jsem se nikam jinam moc nedostala. Chodila jsem na konzervatoř, pak na DAMU, tam jsou bubliny,“ vysvětlila Lewandowska, která delší dobu tvořila pár například s hercem Zdeňkem Piškulou.

Obtěžování na sociálních sítích

Na nezájem mužů si tedy stěžovat nemůže, naopak. Zkušenost má i s nevyžádanou pozorností hraničící s obtěžováním. „Objevila jsem před časem americkou instagramovou stránku, kde lidi chodili po akváriích a fotili se u ryb se zdviženým prostředníkem. Bylo to vtipně propracované, a tak jsem to jednu dobu taky dělala a dávala si to na sociální sítě,“ rozpovídala se herečka.

Přečtěte si: Jejich Instagram nenajdete. 10 celebrit, které vůbec nepoužívají sociální sítě

„Po nějaké době mi tam někdo napsal: ‚Dobrý den, Simonko, kdybych byl ryba, jak byste si mě udělala?‘ Už šest let mi píše tak co dva měsíce. Pořád tohle. Na Vánoce to změní na kapra. Nejdřív jsem si myslela, že je to fór, tak jsem mu poslala nějakého pstruha na másle, ale pak jsem pochopila, že to není OK, tak to ignoruju,“ podělila se Lewandowska o trable na sociálních sítích v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

V talkshow se dále představila Lenka Vlasáková se synem Maxem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.