Celebrity

13. března 2024 16:54

redakce Prima Ženy

Pagáčová laškovala se Zástěrou. Nejžhavější klání v grilování rozpálilo i moderátory

Česko na grilu od 23. března na Primě

Patricii Pagáčovou s Tomášem Zástěrou dalo dohromady moderování nové soutěžní show v grilování. Jak napovídají první snímky z natáčení, mezi dvojicí to na place skvěle fungovalo. 

Tomáš Zástěra na natáčení i samotnou spolupráci s Patricií Pagáčovou, kterou si diváci Primy oblíbili například jako Panenku v seriálu Agrometal, vzpomíná v superlativech.

„Měl jsem ve své kariéře několik mužských kolegů a musím přiznat, že mi ženský element vyhovuje víc. Energie se netříští, nedochází k souboji ega. Fakt to funguje. A to jsme se s Patricií na castingu ani nesešli. Až na ostré zkoušce,“ říká moderátor a přiznává jen drobné třenice. „Jsem zvyklý mluvit spatra, co mě zrovna napadne. Což u pořadu tohoto formátu logicky nejde. Pro Patricii jako herečku to bylo asi snazší. Pro mě bylo náročné tvořit odbočky ze scénáře, vložit něco humoru a pak se zase vrátit tak, aby Patricie věděla, kde navázat podle scénáře.”

Na nedávné tiskové konferenci k uvedení show Česko na grilu na prima+ a od 23. března večer na Primě, Patricie Pagáčová potvrdila, že jejich spolupráce byla skvělá. „Tomáš byl výborný parťák na moderování, protože se tím na rozdíl ode mě živí. Takže se od něj i očekávalo, že bude dobrý moderátor. Ode mě se očekávalo, že budu špatná moderátorka,” konstatovala se smíchem. Tomáš jí ale odporoval. „Patricie byla vynikající moderátorka. Na počátku natáčení sice říkala, že se musí držet scénáře, v průběhu natáčení jsme se ale dostali i na odbočky od scénáře a bylo to bezvadné,“ nešetřil chválou Zástěra.

Sdílejte článek
Štítky grilování gril Zdeněk Pohlreich televizní show Patricie Pagáčová (Solaříková) Tomáš Zástěra Česko na grilu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.