Česko na grilu: Jedinečná soutěžní show plná ohně a emocí od 23. března na Primě

Česko na grilu sledujte od 23. března na Primě

Letní atmosféra, parta nažhavených soutěžících, souboj s grilem i surovinami. Emoce nad talíři plnými dobrot a také porotci, kteří umí podpořit, ale i vytáhnout soutěžící z komfortní zóny. V jedinečné show Česko na grilu se opět vrací ve své nejlepší formě Zdeněk Pohlreich a doprovodí jej kolega Martin Svatek. Pořadem provází oblíbení moderátoři Tomáš Zástěra a Patricie Pagáčová a uvidíte ho už od 23. března na Primě nebo o týden dříve na prima+.

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování se utká o titul Grilmastera roku i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. Tentokrát nebudou soutěžit lidé jen za sebe a mezi sebou, ale ve dvojici s kamarádem, partnerem, maminkou či kolegou – jak fungování v páru ovlivní jejich strategii? Kdo nepřežije práci ve dvojici?

Soutěžní show Česko na grilu plná pohody i napětí

Jak vysvětluje programová ředitelka skupiny Prima Alex Ruzek: „Grilování je v průběhu jarních a letních dní oblíbená aktivita. Je to skvělá příležitost k setkávání se s kamarády i širokou rodinou, kde se každý během přípravy masa a pochutin obrazně stává mistrem grilu. A přesně v tomto pohodovém duchu proběhne i naše soutěžní show. Jen ji okořeníme o taktiku, strhující rodinné příběhy, konflikty a napětí. Vždyť vyhrát půl milionu může jen jedna dvojice.“

Čtěte také: Nové recepty na grilované dobroty, které rozšíří váš letní repertoár

V průběhu času bude vidět, jak se jednotliví soutěžící výkonnostně zlepšují, a to i díky trefným komentářům od porotců. Martin Svatek má jasno: „Naše komentáře pro ně musely být v danou chvíli nekomfortní, ale s odstupem času bylo jasně vidět, že jim naše rady pomáhají někam se posouvat. Zocelovaly je a za to jsem rád.“ Zdeněk Pohlreich se před kameru opět staví se svými břitkými komentáři a ty mohly některé soutěžící pořádně vykolejit.

Podívejte se na exkluzivní ukázku z premiérového dílu:

Sám šéf si nepřipouští, že by občas mohl být skutečně drsný: „Pokud by to soutěžící a diváky rozhodilo, měl místo mě výkony soutěžících hodnotit farář, který by jistě řekl lépe, co je špatně. (smích) A chválit moc nebudu, s tím také nepočítejte, přece nechcete, abych se vrátil na Primu jako nice guy. To asi nečeká nikdo…“

Unikátní je pořad také v tom, že soutěžící vaří pro specifické skupiny z řad veřejnosti, které následně  hodnotí jejich kulinářské umění. Právě tito hostující porotci, kteří jsou do poslední chvíle tajní, mohou svým hodnocením ovlivnit, kdo postupuje rovnou do dalšího kola. Jak „hlas lidu“ zamíchá průběžným bodováním?

Rozpalte grily a sledujte napínavý souboj od 23. března ve 20:15 na Primě a s týdenním předstihem na prima+.

Česko na grilu v jedinečné aplikaci

Buďte v neustálém spojení se soutěžícími a hrou, která vás baví. Objevte skvělé recepty, sledujte bonusová videa. Nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které na televizní obrazovce neuvidíte. Kromě receptů ke grilu tu najdete i exkluzivní recepty přímo od soutěžících. Nesouhlasíte s názorem porotců? Účastníky soutěže můžete hodnotit i vy sami! Hlasujte pro svou oblíbenou dvojici a soutěžte o skvělé ceny. S aplikací Česko na grilu budete pořád u grilu.

Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.