Celebrity

8. března 2024 13:15

Kisa Císařová

Zdeněk Pohlreich vyprovodil nejmladšího syna do Austrálie. Chce, aby kluci poznali svět

Zdeněk Pohlreich o synovi v Austrálii – Česko na grilu

Vyhlášený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) nedávno společně s rodinou učinil zásadní a pro někoho jen těžko představitelné rozhodnutí. Nejmladšího syna Martina (16) totiž nechali milující rodiče vylétnout z hnízda, a to rovnou až do daleké Austrálie.

„Šel na college. Je mu šestnáct, takže jsme mu zařídili školu. Obstarali jsme mu taky to, čemu se tam říká home stay, což je zjednodušeně řečeno bydlení v rodině,“ povyprávěl webu Prima Ženy velmi otevřeně Zdeněk Pohlreich. Ten nevlastního syna Martina do Austrálie vyprovodil se svou manželkou a Martinovou maminkou Zdeňkou Pohlreichovou. Po návratu do rodné země známý mistr kuchyně prozradil, jak se jeho synovi v zemi protinožců podařilo zabydlet.

U protinožců není sám

„To víte, je tam necelý měsíc. Bojuje. První měsíc bude trochu složitější. Má ale kliku, že ne tak daleko od něj bydlí jeho brácha. Hodina cesty není v australských poměrech žádná vzdálenost,“ prozradil Zdeněk Pohlreich, jak se nejmladší z jeho ratolestí v Austrálii daří, i skutečnost, že také staršího syna si největší země kontinentu získala. Jak dlouho se bude Martin v Austrálii vzdělávat a užívat si jejích exotických krás? „Není to časově ohraničené. Jak dlouho tam bude chtít být, tak dlouho tam bude,“ překvapil svou odpovědí jeden z našich nejznámějších kuchařů, který zároveň ozřejmil, že na konci studia Martin nedostane žádný titul. „Jde o všeobecné vzdělání. Je to takový... u nás bychom řekli pologympl. Chtěl jsem, aby kluci poznali kus světa, protože člověku se potom malinko líp žije,“ vysvětlil Zdeněk Pohlreich.

Budoucí designér?

Směr, kterým by se Martin chtěl v profesním životě vydat, je jeho nevlastnímu tátovi známý. „Náš Marťas míří k designu, fashion nebo možná interiéru. To ještě nevíme. Nicméně má po mamince nadání, a sice že umí krásně kreslit. Má představivost. Doufejme, že si tam najde něco, co ho bude bavit,“ přeje si Zdeněk Pohlreich, který se sám našel v gastronomii a velmi úspěšně se v ní už dlouhé roky pohybuje.

A že je skutečným znalcem a mistrem svého oboru, kuchař se svérázným humorem znovu dokáže i slovníkem v soutěžním pořadu Česko na grilu, který odstartuje už 18. března na prima+ a 23. března ve 20:15 na Primě. V něm se Zdeněk Pohlreich společně s kolegou a kamarádem Martinem Svatkem představí v roli porotců hodnotících deset soutěžních dvojic, z nichž bude každá usilovat o zisk titulu Grilmaster. Pořadem diváky budou provádět oblíbení moderátoři Patricie Pagáčová a Tomáš Zástěra.

Čtěte také: Moderátor Tomáš Zástěra hledá jméno pro potomka v psím kalendáři


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.