Celebrity

3. října 2023 17:25

Tomáš Durčák

Pamela Anderson je opět hvězdou. Za upřímnou knihu sbírá uznání i lítost

Všichni ji léta vnímali především jako vnadnou krásku, která poprvé prorazila v seriálu Pobřežní hlídka. Herečka Pamela Anderson (56) je však mnohem více – jen se nikdy příliš nestarala o to, jak ji veřejnost vnímá. Až reakce čtenářů na její nově vydanou knihu ji šokovaly. Dle svých slov má nyní více práce než kdykoli předtím.

O tom, že její život nebyl jen růžový a zalitý sluncem, se herečka rozhodla začít mluvit až nyní. A u veřejnosti i svých fanoušků narazila na velkou vlnu empatie, pochopení i podpory. Nejen za to, jak svá traumata dokázala zvládnout, ale že zvládla uspět jako herečka, zatímco je v sobě tajně celou tu dobu nesla.

Podívejte se, jaké skandální odhalení Pamela Anderson učinila:

„Na ulici ke mně chodí spousta lidí a říkají: ‚Neměl jsem tušení, jaká vlastně jste, a omlouvám se za to, co jsem si o vás myslel předtím,‘“ svěřila se Pamela Anderson v rozhovoru pro časopis Elle. „Člověk o tom v danou chvíli nepřemýšlí,“ přiznala s tím, že svůj veřejný obraz většinu kariéry vůbec neřešila. A tak zatímco léta letoucí byla pro své fanoušky primárně jen sexsymbolem a dívkou na oblíbeném plakátu na zdi či dveřích, nikdo ve skutečnosti netušil, čím vším si musela zejména v mládí projít.

Pravdu přiznala v dokumentu i knize

Až ve svém otevřeném dokumentu Pamela: Příběh lásky a následně i v knize pamětí bez příkras s názvem Love, Pamela se upřímně se vším svěřila. Mimo jiné popsala, že ji již v útlém dětství sexuálně zneužívala chůva. Ve 12 letech pak zažila znásilnění ze strany muže, jehož totožnost neodhalila, pouze věk 25 let. Třetí traumatický moment prožila budoucí slavná herečka na střední škole, kde ji měl sexuálně napadnout tehdejší partner ještě s několika dalšími mladíky.

Čtěte také: Sexy idol Pamela Anderson. Od silikonů až k neotřelé eleganci

Pamela Anderson se nijak netají svou celoživotní smůlou na muže. Má za sebou pět svateb a pět rozvodů, přičemž ten aktuální absolvovala teprve loni. Aktuálně je zcela spokojená sama. Ostatně právě tato samota ji nakonec přivedla k myšlence konečně se se vším svěřit světu. „Nikdy bych nebyla schopná takovou knihu napsat či vést rozhovory tohoto typu, kdybych byla ve vztahu. To naznačuje, jaké vztahy jsem měla v minulosti. Tehdy bych se příliš bála, že někoho naštvu, že na mě budou žárlit a podobně,“ přiznala.

Svou současnou vlnu publicity, jež se zaměřuje spíš na ni jakožto osobu, si velmi užívá. „Pracuji víc než kdykoli předtím, a to jsem si myslela, že už jsem v důchodu,“ pochlubila se šestapadesátiletá Pamela Anderson, která i ve svém věku umí stále zaujmout skvělým vzhledem. V poslední době rovněž častěji vyráží do společnosti bez svého dříve typického výrazného make-upu a je zcela přirozená.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.