Celebrity

10. října 2024 08:35

Tomáš Durčák

Panika v Hollywoodu. Celebrity blízké Diddymu mají uplácet oběti, aby unikly žalobě

Kauza Diddy způsobila podle všeho mezi hollywoodskou smetánkou hotový poprask. Slavní se na jedné straně bojí mluvit, aby se nedostali do hledáčku podle všeho velmi mocného a vlivného rappera. Na druhé jim však nyní advokát zastupující více než stovku obětí hrozí žalobou, pokud záležitosti nevyřeší mimosoudně. Což už údajně někteří slavní ve spěchu udělali.

Velká jména ze světa showbyznysu, která se svou popularitou mohou rovnat Diddymu, čekají potenciální žaloby za to, že mu měla napomáhat nejen s prováděním, ale i ututláváním jeho sexuálních útoků. Ovšem jen pokud se jim nepodaří dosáhnout nejdříve mimosoudního vyjednávání. Přesně tohle slavným nyní veřejně vzkázal advokát Tony Buzbee, jehož kancelář už dle jeho slov obdržela tisíce telefonátů spojených s rapperem a zastupuje nejméně 120 jeho údajných obětí.

Buzbee v rozhovoru pro TMZ potvrdil, že v následujících týdnech má jeho advokátní kancelář v plánu zažalovat hned několik velmi slavných osob, jejichž „jména všichni znáte“. Už nyní mají podle všeho všichni dotčení slavní v rukou předžalobní výzvu, která jim dává na výběr. Buď vytáhnou peněženku a obětem skrz mimosoudní vyjednání zaplatí tučné odškodné, anebo je čeká veřejná žaloba ve spojení s Diddyho kauzou.

Právník, jehož jméno se v posledních dnech a týdnech stalo synonymem špatných zpráv pro všechny, kteří mají s Diddyho ilegálním chováním cokoli společného, navíc přinesl jednu nečekanou informaci. Dle informací Buzbeeho některé právem vystrašené celebrity nelenily a už nyní mají mimosoudní vyrovnání hotové. Jinými slovy se rozhodly oběti nechutných sexuálních útoků raději uplatit za to, aby už navždy mlčely.

Advokát Buzbee má přitom jasno v jednom: „Kdokoli, koho se údajné sexuální útoky Diddyho jakkoli dotýkají, by se v tuto chvíli měl mít na pozoru… A to zahrnuje nejen všechny osoby, které se na nich nejen přímo podílely či napomáhaly jejich uskutečnění, ale také všechny, kteří na večírky, kde docházelo ke zdrogování a zneužívání obětí, chodili, viděli, jak k těmto zločinům dochází a zůstali zticha, nebo dokonce pomáhali tyto útoky ututlávat.“

Zároveň v rozhovoru potvrdil, že jeho firma v současnosti provádí velmi detailní vyšetřování všech případů, které jim údajné oběti posílají na stůl. Musí se totiž ujistit, že se mezi obětmi neobjeví oportunisté se smyšlenými obviněními a cílem získat od slavných lidí tučné odškodné. Byť do advokátní kanceláře Buzbeeho už dle jeho odhadu přišlo několik tisíc hovorů od údajných obětí Diddyho, v současné době stále zastupuje původně uvedených 120 konkrétních obětí, u nichž není o poškození dle dostupných důkazů podle všeho pochyb.

Právník také potvrdil, že první žaloba mířená na údajného komplice Diddyho bude podána ještě tento týden. Nebude však (zatím) mířit na žádnou celebritu. Místo toho v ní ale budou jmenovány konkrétní právnické osoby, tedy společnosti, které měly Diddymu napomáhat v jeho údajných zločinech. Buzbee už dříve naznačil, že mezi komplici rappera nebyli jen slavní, ale také prominentní manažéři, bankéři, farmaceutiční giganti a další společnosti, které z jeho jednání přímo profitovaly. A je možné, že některá tato jména a názvy firem se veřejnost již brzy dozví.

„Přijde den, kdy budeme jmenovat i jiná jména než Seana Combse, a těch jmen je hodně. Už teď je to dlouhý seznam, ... Ta jména vás budou šokovat. Odhalíme ty, kteří toto jednání za zavřenými dveřmi umožnili,“ uvedl dříve Buzbee. A není žádným tajemstvím, že řada slavných osobností už od zatčení Diddyho nemá dobré spaní. Nejčastěji jsou skloňováni třeba zpěvák, jeho dřívější svěřenec a dlouholetý přítel Justin Bieber, slavný stand-up komik Kevin Hart, jenž měl pro Diddyho nejeden večírek pořádat, nebo třeba hollywoodská hvězda Ashton Kutcher. Další část slavných, mezi nimiž je třeba slavný zpěvák Usher, zpěvačka P!nk, herečka Megan Fox nebo i pilot Formule 1 Lewis Hamilton, mezitím ze svých sociálních sítí aktivně maže všechny posty spojené s Diddym.

Nepřehlédněte: Letos na jaře provedli federální agenti u slavného rappera Diddyho razii dvou jeho velkých sídel. Co našli?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.