Celebrity

8. října 2024 19:57

Tomáš Durčák

Vraždy, pedofilie a sedativa pro koně. Šílenosti, kterých se údajně dopustil rapper Diddy

Rapper Sean „Diddy“ Combs a kauza okolo jeho šokujících praktik, kterých se měla účastnit i nejznámější jména Hollywoodu, nyní otřásá showbyznysem nejen v Americe. Téměř neuběhne den, aby se neobjevily nové skutečnosti, svědectví či dokonce videa, jež odhalují nové nehorázné a nechutné detaily jeho konání. Zároveň se do pohybu dalo obří kolo konspirací, v němž víří hromada fake news a chaotických zpráv vygenerovaných dokonce i umělou inteligencí. Pojďme si ty nejdivočejší teorie, jejichž rozuzlení bychom se nyní konečně mohli dočkat, postupně projít a vysvětlit.

Desítky sexuálně zneužitých dětí

Nic z Diddyho údajných činů veřejnost ani zdaleka nenadzvedává tak jako informace o tom, že mezi nespočtem obětí jeho sexuálních útoků má být i mnoho nezletilých. Texaský advokát Ted Buzbee, který už v tuto chvíli zastupuje více než 120 osob tvrdících, že se během uplynulých 30 let stali obětí rapperova nevhodného chování, má podle všeho na seznamu i celkem 25 lidí, kteří měli být v době, kdy k incidentu došlo, nezletilí. Nejmladší oběti přitom údajně bylo pouhých devět let. Řadu z nich měl Diddy zneužít prostřednictvím svého nahrávacího studia Bad Boy Records, kde jim sliboval hvězdné hudební kariéry a následně je mimo zraky rodičů sexuálně zneužíval. Buzbee potvrdil, že šlo třeba o nucený orální sex, ale popsal i případ patnáctileté dívky, která dle své výpovědi byla Diddym a jeho kumpány hromadně znásilněna.

Dodnes nevyjasněné vraždy dvou slavných rapperů

Svět rapu v jistém smyslu dodnes truchlí nad nevyjasněnými vraždami svých dvou ikon. Tupac Shakur a The Notorious B.I.G. alias Biggie byli oba v letech 1996 a 1997 v rozmezí pouhých 6 měsíců zavražděni identickým způsobem – neznámý vrah je zastřelil z okna projíždějícího vozu. Bylo jim pouhých 25, respektive 24 let. O tom, že ve smrti obou má mít prsty Diddy, podle všeho v textu svého nově zveřejněného singlu hovoří další legenda rapu Eminem. Zatčený rapper je podezříván z toho, že figuroval přímo jako vykonavatel, anebo objednatel odstranění Tupaca a Biggieho, jehož kariéru před tím sám skrz své studio nastartoval.

Nejde přitom jen o domněnky skryté někde v textu rappové písně. Tupacova rodina si po zatčení Diddyho, na jehož hlavu nyní padá jedno vážné obvinění za druhým, najala prominentního advokáta, aby celý případ znovu důkladně prošel a zjistil, zda do něj o Diddy nemůže být potenciálně zapletený. V loňském roce policie sice údajného vraha Tupaca zatkla, avšak ten prohlásil, že mu Diddy za vraždu rapové ikony nabídl milion dolarů. Ve stejnou dobu navíc o Diddym promluvil detektiv, který vyšetřoval vraždu Biggieho. „Jeho skutečná osobnost se začíná konečně vynořovat… možná má ještě další stránku, kterou se mu až donedávna dařilo vcelku dobře skrývat. Nyní se ale začíná ukazovat, kým možná ve skutečnosti je,“ řekl pro Daily Mail kriminalista v penzi.

Beyoncé a Jay-Z se prý neštítili odstranit možné hudební konkurenty

Spekulace spojené s úkladnými vraždami nepohodlných konkurentů či potenciálních rivalů, kteří věděli příliš mnoho, však u rapu nekončí. Další vlna podezřelých smrtí Diddyho spojuje se zdánlivě neohrozitelným hvězdným párem Beyoncé a Jay-Z. Slavná zpěvačka prý totiž odjakživa nesnesla, když vzestup její kariéry někdo ohrožoval. Což je nyní spojováno s dalšími podezřelými úmrtími v hudební branži. Konkrétně je nejčastěji skloňována smrt nadějné, teprve dvaadvacetileté zpěvačky Aaliyah při leteckém neštěstí a také třicetileté Lisy Lopes alias Left Eye, která zemřela při autonehodě. Obě měly vědět o nekalých praktikách trojice Diddy, Beyoncé a Jay-Z a přímo ohrožovat zpěvaččinu popularitu.

I v tomto případě se má indicie skrývat schovaná v textu písně. A to konkrétně ve skladbě „She Knows“ rappera jménem J. Cole, který v ní naznačuje, že Beyoncé velmi dobře zná pravdu o obou tragických úmrtích a je s nimi spojená. V textu je navíc hned vedle jmen Aaliyah a Left Eye, kterým rapper přeje pokoj na onom světě, zmíněn i Michael Jackson. Což samozřejmě ihned rozvířilo divoké teorie o tom, že slavný trojúhelník, jenž měl ve snaze udržet svou neotřesitelnou pozici na vrcholu showbyznysu být ochoten jít doslova i přes mrtvoly, má mít něco společného i se smrtí krále popu.

O život mělo jít i vycházející hvězdě Taylor Swift

Incident, při němž během předávání prestižní ceny VMA za nejlepší videoklip v roce 2009 rapper Kanye West, shodou okolností rovněž velmi blízký přítel Diddyho, nevybíravě přerušil děkovnou řeč vítězky Taylor Swift, byl už skloňován nesčetněkrát. Když však po zatčení Diddyho začaly kolovat spekulace o tom, že jeho blízkým komplicem měla být Beyoncé, řada lidí se k tomuto podivnému incidentu vrátila.

Zatímco Taylor děkovala za cenu, Kanye nečekaně přišel na pódium s mirkofonem a přerušil ji slovy: „Hej, Taylor, mám z tebe velkou radost. Nechám tě proslov dokončit, ale Beyoncé natočila jeden z nejlepších klipů všech dob.“ Událost se ihned stala virální a obě hudební hvězdy na dlouho rozkmotřila. Z pohledu dnešní situace mnozí nově věří, že Kanye se nesnažil vítězství Swift ponížit, ale ochránit její velmi nadějnou kariéru před žárlivou Beyoncé, která měla renomé velmi pomstychtivé hvězdy.

Zneužití Justina Biebera

Jednou z celebrit, která má od chvíle zatčení Seana „Diddyho“ Combse zřejmě vůbec nejhorší spaní, je zpěvák Justin Bieber. Ten je aktuálně skloňován jako někdo, kdo mohl být chováním rappera dlouhodobě ovlivněn nejvíce. V roce 2007 totiž bránu k hvězdné kariéře teprve třináctiletému Bieberovi otevřel Usher, blízký kamarád Diddyho. A i když se ti dva poprvé potkali až o dva roky později a umělecky spolu nijak nespolupracovali, tehdy čtyřicetiletý Diddy se zřejmě rozhodl, že se stane mentorem patnáctileté vycházející hvězdy v otázce večírků a dalších s tím spojených záležitostí.

Po zatčení se objevilo staré video, na němž Diddy po boku mladičkého Justina prohlašuje, že je čeká 48 hodin plných zábavy a věcí, o nichž nemohou mluvit. Zhruba o rok později byli oba hosty v talk show Jimmyho Kimmela, který se Biebera zeptal, co podnikají, když spolu jako přátelé tráví čas. Místo něj však do řeči skočil Diddy a odpověděl: „Není tak hloupý, aby v celostátní televizi mluvil o tom, co dělá se svým velkým bratrem Puffem. Ne všechno můžeme říkat všem.“ Netřeba dodávat, že tato odpověď dnes působí velmi podivně. Britský Daily Mail také informoval, že dle jeho zdrojů byl mladý Bieber svou matkou „hozen vlkům“ a „nikdy mu neměla jako teenagerovi dovolit chodit na divoké večírky. A už vůbec ne v doprovodu Diddyho.“

Podivných i bizarních videí, na nichž se nachází Bieber a Diddy a probíhá mezi nimi minimálně zvláštní interakce, je hned několik a sahají od roku 2010 až do roku 2021. A není zřejmě náhodou, že čerstvý otec Bieber (stejně jako prakticky všechny výše zmíněné i další celebrity, okolo nichž se točí podivné spekulace spojené s rapperem) k Diddymu a jeho obvinění raději odmítá říct byť jen jediné slovo a od zatčení působí na veřejnosti jako pohublá postava bez duše.

Diddy je aktuálně obří magnet na konspirace a fake news

Okolo Diddyho koluje celá řada dalších konspiračních teorií, u nichž si už však musíte leccos být schopni domyslet, aby začaly dávat smysl. Zároveň jde zřejmě o první kauzu takto obřího rozměru, do níž naplno promlouvá široké využití falešných videí, fotek nebo údajných zvukových nahrávek, jejichž autorem je umělá inteligence neboli AI. Je tedy téměř jasné, že množství podle všeho šokujících odhalení, které sociální sítě na Hollywood v nejbližší době vyprodukují, bude obrovské. U drtivé většiny z nich však půjde pouze o domněnky, spekulace a konspirace.

A byť i zmíněný právník Ted Buzbee na základě výpovědí údajných obětí veřejně odhalil šokující informace o tom, jak měl Diddy oběti svých zvrhlých sexuálních praktik mimo jiné uspávat sedativy určenými pro koně a dobytek nebo si sexuální orgie na svých party rovnou natáčet, a to včetně účastníků z řad hollywoodské smetánky či politiky, zapomínat bychom neměli na jednu zásadní věc. Vše, co na adresu rappera zaznělo, jsou v tuto chvíli stále pouze obvinění a z ničeho zmíněného jej zatím žádný soud oficiálně neodsoudil. I zde přitom existují divoké teorie naznačující, že Diddy ví o slavných a mocných příliš mnoho, takže se pravděpodobně soudu ani nedožije podobně jako Jeffrey Epstein.

Nepřehlédněte: Letos na jaře provedli federální agenti u slavného rappera Diddyho razii dvou jeho velkých sídel. Co našli?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.