Celebrity

26. března 2024 19:45

Tomáš Durčák

Harry figuruje v žalobě na rappera Diddyho. Ten je obviněný ze sexuálního zneužívání

Spojenými státy hýbe velký skandál okolo populárního rappera Diddyho alias Seana Combse. Ten aktuálně čelí žalobě, jež ho viní z obchodování s lidmi a sexuálního zneužívání. Zatímco jeho dům prohledávala policie, on byl zřejmě zatčen na letišti při snaze utéct ze země. Ukázalo se, že v žalobě podané na jeho osobu je uveden mimo jiné i princ Harry.

Celá záležitost je velmi podobná kauze okolo Jeffreyho Epsteina, v jehož žalobě točící se okolo sexuálního zneužívání nezletilých dívek byly zmíněny celebrity jako Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz či Donald Trump. I v tomto případě existuje podezření, že rapper Diddy zval prominentní hosty z řad slavných osob na své párty, kde údajně mělo docházet k sexuálnímu zneužívání nezletilých.

Žalobu, která celou kauzu zažehla a vyústila až v domovní prohlídku u Diddyho, podal minulý měsíc hudební producent Rodney Jones. Mimo jiné v ní stojí, že rapper hosty na své údajné „sexuální dýchánky“ vybíral z řad celebrit, k nimž měl přístup, přičemž mezi nimi měli být slavní atleti, politici, umělci, hudebníci i mezinárodní hodnostáři jako například britský královský princ Harry.

Harry však aktuálně není v obří žalobě, v níž má jít o více než 700 milionů korun, zmíněn ani jako obžalovaný, ani jako jeden z možných viníků. Byť je možné, že jeho jméno vyšetřovatele donutí začít se minimálně trochu zajímat o to, zda nemohl mít ponětí o rapperově nepřípustném sexuálním chování.

Čtěte také: Král Karel III. má zřejmě rakovinu slinivky. V monarchii se diagnóza stala veřejným tajemstvím

Princ Harry a jeho bratr William prokazatelně Seana Combse alias Diddyho potkali v roce 2007 na své děkovné párty pro všechny, kdo se tehdy zúčastnili charitativního „Koncertu pro Dianu“ uspořádaného na počest jejich zesnulé matky na stadionu ve Wembley. Informace o tom, zda se Harry s rapperem osobně setkal ještě někdy jindy, nejsou známy.

V úterý vyšlo najevo, že americké Ministerstvo vnitřní bezpečnosti provedlo razii ve dvou domech rappera právě ve spojitosti s vyšetřováním jeho údajného obchodování s lidmi za účelem poskytování sexuálních služeb. Ze znásilnění a dlouhodobého fyzického týrání jej v loňském roce obvinila a zažalovala také jeho bývalá partnerka. Ozbrojení policisté z Diddyho domů odvedli dle Fox 11 několik lidí v poutech, samotný rapper však v želízkách spatřen nebyl.

Princ Harry řeší jeden problém za druhým. Nedávno mu vyhrožovala striptérka, že zveřejní jeho nahé fotky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.