Rapper Diddy byl usvědčen z násilí. Na děsivém videu z hotelu kope partnerku do břicha

Razie u rappera Seana „Diddyho“ Combse

Známý rapper Diddy aktuálně řeší pořádný problém. Na povrch totiž vyplavalo video z roku 2016, ve kterém surově napadl svou tehdejší přítelkyni Cassandru Venturu. Jak se k celé situaci postavil slavný hudebník?

Rapper Sean „Diddy“ Combs (51) se v neděli na svém Instagramu omluvil za násilí vůči své bývalé přítelkyni Cassandře Ventura (37), která vystupuje pod uměleckým jménem „Cassie“. Redakce CNN zveřejnila šokující video z chodby hotelu InterContinental v Los Angeles, které bylo pořízeno v roce 2016.

Mohlo by vás zajímat: Lucie Bílá má s muži trpkou zkušenost. Znásilnil ji mladík s tváří andílka

Na záznamu je vidět Cassie, která kráčí v mikině s taškou svých věcí směrem k výtahům. Po chvilce vyběhne z pokoje Diddy zahalený pouze do bílého ručníku. Jakmile Cassie doběhne, chytne ji zezadu za vlasy a shodí dolů na podlahu. Poté se k ní otočí a několikrát do ní na zemi surově kopne. Dívka leží bezvládně na zemi a rapper ji potom sebere věci a snaží se ji odtáhnout zpět do pokoje.

Omluvné video fanoušky nepřesvědčilo

V reakci na to vydal Diddy na svých sociálních sítích omluvné video. „Je nesmírně těžké přemýšlet o nejtemnějších obdobích mého života. Někdy to ale musíte udělat. Byl jsem úplně mimo, byl jsem pod vlivem. Podělal jsem to. Překročil jsem hranici a na nic se nevymlouvám. Moje chování ve videu je neomluvitelné a nechutné. Přijímám za něj plnou odpovědnost a jsem ze sebe znechucený,“ prohlásil rapper na svém Instagramu s tím, že se snaží být lepším člověkem a už několik let chodí na terapie.

Čtěte také: Oběť si říká: Co jsi provedla, že tě znásilnil? Lucie Hrdá popsala iluzi spravedlivého světa

Mohlo vám uniknout: Alarmující data o domácím násilí. Oběti v Česku nevěří soudům ani policii, ukázal průzkum

Fanoušci ovšem ve většině případů jeho video spíše rozezlilo, jelikož až do zveřejnění usvědčující nahrávky vše zatloukal a veškerá obvinění popíral. Cassie Ventura na něj podala žalobu v listopadu roku 2023, ve které se mimo jiné psalo, že byla Combsem několik let sexuálně zneužívána a fyzicky a psychicky napadána. V reakci na to se k ní později přidalo ještě několik žen. Cassie ale nakonec žalobu stáhla, protože jí Sean nabídl mimosoudní vyrovnání.

Uniklé video potvrdilo zpěvaččina slova

Video, které se nyní dostalo na světlo světa, potvrzuje zpěvaččina slova. V době, kdy k útoku došlo, jí bylo 29 let. Vše aktuálně řeší právníci a zpěvačka se k tomu nechce vyjadřovat. „Když se Cassie a několik dalších žen ozvalo, vše popřel. To, že byl nucen se omluvit až poté, co se jeho opakovaná popírání prokázala jako falešná, ukazuje jeho ubohé zoufalství a nikdo se nenechá ovlivnit jeho neupřímnými slovy,“ uvedla v prohlášení její právnička Meredith Firetog.

Diddy se s Cassie potkal v roce 2005, v té době bylo zpěvačce 19 let. Jejich vztah byl bouřlivý a provázelo ho několik rozchodů a opětovných návratů. K úplnému konci došlo v roce 2018. Ventura si rok na to vzala osobního trenéra Alexe Fina, se kterým má dvě dcery. Naproti tomu Sean „Diddy“ Combs je otcem sedmi dětí.

Pokud jste i vy obětí domácího násilí, neváhejte vyhledat odbornou pomoc: Obraťte se telefonicky na Policii ČR, na krizová intervenční centra ve svém kraji (jejich seznam najdete v pravém sloupci webu domaci-nasili.cz) nebo na bezplatnou nepřetržitou Linku pomoci obětem kriminality a domácího násilí (telefonní číslo 116 006).

ON TOPIC: Advokátka Lucie Hrdá o sexualizovaném násilí:

Sdílejte článek
Štítky rapper domácí násilí Diddy Sean Combs Cassie Ventura Cassandra Ventura

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.