Celebrity

2. února 2024 14:33

Eliška Reiglová

Partnerka Václava Upíra Krejčího: Náš vztah je dílem mého zesnulého tatínka

Komik Václav Upír Krejčí (68) od loňského roku rozdává úsměvy na všechny strany a je tomu tak především proto, že má novou energii díky přítelkyni Lucii. I pro ni je Krejčí zdrojem štěstí, je navíc přesvědčená, že jí ho pár týdnů po smrti jako dar seslal zesnulý tatínek.

Pro Václava Upíra Krejčího nebyl rok 2022, alespoň jeho větší část, příliš příznivý. V červnu měl autonehodu, po které nadýchal 2,7 promile alkoholu. A i když tvrdil, že pil až po nehodě, soud ho potrestal pokutou ve výši 35 tisíc a zákazem řízení na dva roky. Štěstí ho potkalo až poté, a to ve chvíli, kdy se dal dohromady s přítelkyní Lucií.

Dar od tatínka

Když ji komik a herec poznal, pravděpodobně netušil, že stejně jako je Lucie novým štěstím pro něj, je on novým zdrojem štěstí pro ni. Když se seznámili, truchlila po tatínkovi, který z tohoto světa odešel jen krátce předtím. Zamilovaná Lucie si nyní myslí, že za vztah s partnerem, s nímž si na veřejnosti neostýchá dávat najevo lásku, vděčí právě otci.

„Odešel a náplní života byl tehdy velký smutek. A pak, o několik týdnů později přišlo osudové setkání – potkali jsme se s Upírkem, přeskočila jiskra a byla z toho láska. A ještě jednu věc vám řeknu, takovou, o níž moc nemluvím. Tehdy jsem tam nahoru řekla: Táto, děkuji. Myslím si, že on nade mnou držel ochrannou ruku a náš vztah je i jeho dílo,“ řekla webu Kafe.cz.

Láska a rovnocennost

Přestože Upír Krejčí ani jeho partnerka nejsou ve věku, kdy by společně mohli postavit dům, zasadit strom a založit rodinu se společnými potomky, jejich jiskra je velká, nepopiratelná a pravděpodobně také neuhasitelná. To kromě polibků a dotyků na veřejnosti i v soukromí dokazují také jejich slova, nemohou na sebe přestat pět ódy.

„No, řeknu vám, že opravdu platí, že láska je mocná čarodějka. A je fuk, přijde-li za vámi ve dvaceti nebo sto letech. Je to prostě neuvěřitelné, nejsou to jen slova, ale u nás realita. Jsme spolu ten rok a neuplyne chvíle, abychom o sobě a naší cestě životem neuvažovali. Pořád se oňuchňáváme a pusinkujeme a užíváme si společné chvíle na plné pecky,“ doplnil slova své partnerky Upír.

„Je to prostě nádhera, kterou se snažíme udržovat na tom stupínku nejvyšším. Jsme na všechno dva, a to je víc, než být sám a protloukat se životem jako jedinec,“ svěřila se Lucie. „Máme to naše běhání po světě zalité sluncem. Jsme tedy dvojice zcela rovnocenná, nikdo u nás není šéfem domácnosti, oba zvládáme vaření, uklízení i vynášení kýblů s odpadky a jednoduše řečeno všechno řešíme spolu a bez dohadů,“ dodal herec.

Václav Upír Krejčí si nechal vyložit karty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.