Celebrity

24. listopadu 2023 09:25

Eliška Reiglová

Václav Upír Krejčí krátce po rozvodu plánuje svatbu. Tenhle vztah je nadosmrti, říká

Komik Václav Upír Krejčí (68) v letošním roce rozdává úsměvy na všechny strany a je tomu tak především proto, že má novou energii díky přítelkyni. Přestože teprve nedávno se po odloučení od bývalé manželky oficiálně rozvedl, už nyní uvažuje o tom, že do chomoutu vleze znovu.

Pro Václava Upíra Krejčího nebyl loňský rok, alespoň jeho větší část, příliš příznivý. V červnu měl autonehodu, po které nadýchal 2,7 promile alkoholu. A i když tvrdil, že pil až po nehodě, soud ho potrestal pokutou ve výši 35 tisíc a zákazem řízení na dva roky. Štěstí ho potkalo až poté, a to ve chvíli, kdy se dal dohromady s novou přítelkyní.

„Mám v ní takového strážného anděla, takovou krásnou vílu. Je to bezvadná ženská, která mě ze všeho také vytahuje,“ řekl webu CNN Prima News letos v březnu. Dokázal tak, že láska opravdu kvete v každém věku. Jeho partnerka také hodnotí jeho představení a on má tak zpětnou vazbu k tomu, co dělá.

„Jsem teď zkrátka krásně zamilovaný. Rozumí kumštu a hodně diskutujeme. Byla na premiéře Slaměného klobouku a říkala mi, co se jí líbilo. Řekla mi taky něco, co mi předtím neřekla možná žádná žena, že je na mě pyšná. Prožívám něco, co jsem už dlouho neprožíval,“ doplnil tehdy.

Svatba na obzoru

Nyní Krejčí vzal svou přítelkyni do společnosti, konkrétně na křest knihy fotografa Miloše Schmiedbergera. Pohledná Lucie se po jeho boku spokojeně a s úsměvem na rtech fotila a dobře se bavila. Na společenských akcích se podle komika cítí jako ryba ve vodě a moc ráda ho na ně doprovází.

„Ona to miluje, říkala, že už po mně pokukovala delší dobu, říkala mi, co o mně všechno ví. Má totální přehled, spoustu umělců zná, notovali si s Honzou Kanyzou, ona se tím povznáší, je to prostě parťák. Říkám, že je to milenka, manželka, kamarádka a ještě mě vyslyší,“ vysvětlil na křtu portálu Super.cz.

Václav Upír Krejčí je po boku své lásky na vrcholu blaha. „Už jsme měli rok výročí, myslím si, že je to nadosmrti,“ usmál se s tím, že svatba už je aktuálním tématem v řešení. „To jo, to určitě, už o tom mluvíme, musí to nějak uzrát,“ dodal.

Václav Upír Krejčí si nechal vyložit karty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.