Patricie Pagáčová si stěžuje na svou letní postavu. V plavkách se však nebojí ukázat

Patricie Pagáčová (34) je oblíbenou a často obsazovanou herečkou, především je ale milující matkou dvouleté dcerky Bibiany. Přestože je často pracovně vytížená, zvládá se starat o domácnost a i o své tělo. Není tomu přitom tak dlouho, co právě se svým tělem nebyla herečka příliš spokojená a stěžovala si, že zejména v letních měsících tloustne. Nyní ale zahodila pochybnosti a po dlouhé době se ukázala ve dvoudílných plavkách.

Hvězda seriálu Agrometal si aktuálně užívá slunečného počasí na Kanárských ostrovech, konkrétně na Tenerife, kde si začátkem června jako řada dalších celebrit pořídila byt. „V červnu jsem se na ten byt byla podívat, v červenci se koupil a teď se tam chystám v srpnu, už do nového, kde bude vymalováno, nový nábytek, aby se to od podzimu mohlo začít pronajímat,“ popsala pro Expres herečka, která tak jasně naznačila, že si nekoupila pouhé letní sídlo, ale primárně investovala, aby nyní od nájemníků mohla inkasovat pasivní příjem

Čtěte také: Kanáry plné českých celebrit. Pagáčová koupila byt na Tenerife díky Alici Bendové

Byt mám díky Alici Bendové, původně si ho našla pro sebe, ale nakonec řešila jiné nemovitosti, tak ho koupit nemohla a přenechala mi ho. Mám z toho hroznou radost. Mám pocit, že jsem udělala takové první dospělé investiční rozhodnutí,“ uvedla nedávno Patricie v rozhovoru pro Super.cz.

V létě se svou postavou není Pagáčová spokojená

Nyní je Patricie již na místě a užívá si teplého podnebí a koupání v oceánu. Herečka nezaostává ani ve sdílení fotografií na sociální sítě. Po nějaké době se opět ukázala pouze v bikinách a to i přesto, že během léta se svou postavou není příliš spokojená. „Já jsem v létě vždycky trošku tlustší. Pivo, grilování, festivaly. To je konec,“ postěžovala si.

Fanouškům se ale postava Patricie velmi zamlouvá. „Turisté v přímořském městě v pravé poledne zažili pořádný šok, protože se jim na břehu na chvíli zjevila malá mořská víla,“ okomentoval jeden ze sledujících. Další zase napsal, že její postava vypadá opravdu skvěle. Herečka si tak ze svých kil navíc vážně nic dělat nemusí, svým obdivovatelům se bude líbit vždy.

Podívejte se na rozhovor s Patricií Pagáčovou:

Sdílejte článek
Štítky léto plavky hubnutí Kanárské ostrovy tělo herec nemovitost postava Tenerife Patricie Pagáčová (Solaříková)

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.