Celebrity

18. května 2024 06:45

Vanesa Havlíková

Patrik Děrgel o synovi: Musel jsem kvůli němu na kobereček, ve škole pořád mluví

Patrik Děrgel v 7 pádech Honzy Dědka

Když zrovna Patrik Děrgel (35) netráví čas v divadle či na natáčení, užívá si volné chvíle s rodinou. Radost mu dělají především jeho dvě děti, dcera Mira a syn Vavřinec. Právě o nich a o plánech na léto herec promluvil v talkshow u Honzy Dědka.

Jelikož je Patrik Děrgel dvojnásobným otcem a společně s herečkou Markétou Děrgelovou mají sedmiletého syna a dvouletou dceru, první moderátorova otázka padla právě na výchovu. Honzu Dědka zajímalo, zda jsou moderními rodiči.

Čtěte také: Patrik Děrgel je šťastný manžel i otec. Se ženou se nemuseli, zabral až sen a chytrý fígl

Moderní výchova

„Nevím, co je to být moderní rodič,“ zauvažoval nahlas Patrik Děrgel. „To, že s dětmi diskutuješ a pak jim všechno dovolíš,“ vysvětlil mu pojem Honza Dědek. „Tak to nejsme moderní. Ale my s nimi diskutujeme a pak jim to třeba dovolíme,“ uvědomil si s pobavením Patrik Děrgel.

Syn Vavřinec už chodí do školy a evidentně má pěknou vyřídilku. „Vavřinec má extrémní slovní zásobu. Byl jsem na koberečku ve škole, paní učitelka říkala, že mu musíme vysvětlit, aby nemluvil pořád, když není vyzván,“ uvedl Děrgel.

Přečtěte si: 15 jasných známek, že vychováváte své děti správně

„Přihlásil se v matematice a řekl paní učitelce, že si všiml, že vedle školy sídlí ministerstvo školství, a jestli by tam nemohla napsat a požádat o zrušení přestávek, protože to je čas, kdy učitelku děti stejně jenom štvou,“ popsal nedávnou zkušenost se synovým působením ve škole herec.

Místo na Kanáry na Moravu

Patrika mimo jiné čeká perné léto, které zčásti stráví hraním na letní scéně Musea Kampa, kde ztvární titulní roli nové hry Forman. Na rodinnou dovolenou si ale čas najde. „Procházeli jsme se s mojí ženou a došlo mi, že máme uvolněný týden a že bychom letěli na Kanáry. Mám to rád na Fuerteventuře, je to tam nádherné,“ prozradil.

V talkshow se představila také herečka a zpěvačka Světlana Nálepková.

„Ale jak jsme se procházeli, došlo mi, že jsem dlouho nebyl doma a že tam zase dlouho nebudu, a tak jsem jí říkal: ‚Markétko, co kdybychom místo Kanárů jeli do Skřečoně?‘ To je vesnice, odkud jsem. A ona souhlasila, takže pojedeme nejspíš do Skřečoně. Ale asi to ještě neví moje maminka,“ popsal Děrgel plány na léto v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Baví vás talkshow 7 pádů Honzy Dědka? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

Patrika Děrgela můžete znát například ze seriálu Pálava:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 6. 2024

Berani, možná budete muset dnes přitvrdit. Neodepisujte někoho automaticky kvůli činu, který považujete za urážlivý. Dovolte ostatním mít svůj názor a respektujte jejich právo jej otevřeně vyjádřit. Zachovejte si otevřenou mysl a nesuďte. Zachovejte si diplomatický přístup a nechte si své kritické myšlenky pro sebe. Nemyslete si o druhých méně, abyste se sami cítili lépe.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.