Celebrity

31. května 2022 09:15

Vanesa Havlíková

Patrik Hartl promluvil o milostných hrátkách se ženou. Jejich záliba je dědičná

7 pádů Honzy Dědka (20) - upoutávka

Spisovatel Patrik Hartl (45) se v zábavné talkshow rozpovídal o podivných projevech lásky, které po něm nejspíš podědila jeho pětiletá dcera Ája, o netradičních milostných hrátkách s manželkou i o blížící se premiéře.

Patrik Hartl je mezi lidmi oblíbený svým smyslem pro humor, upřímností i neuvěřitelnou spontánností. Spisovatel a režisér má se svou manželkou Martinou (44) dvě děti – Hynka (16) a Áju (5), a jak se zdá, obě se mu začínají povahově velmi podobat.

„Ája je strašně podobná mně, uvnitř jsem to já. Ona má taky velké neodůvodněné návaly radosti. Je líbezná a krásná holčička, ale žije v podivném světě, kterému nikdo nerozumí. Já také mívám návaly radosti, křičím a dělám debility. Ona to dělá taky, ale bohužel jindy než já,“ popsal Patrik Hartl v rozhovoru s Honzou Dědkem, který můžete vidět v úterý večer na Primě. „Když má někoho ráda, olizuje ho – ruce, nohy, stehna – nebo na něho flusne,“ objasnil populární spisovatel a režisér povahu své dcery.

Ložnice máme oddělené, prozradil Patrik Hartl

Hartl je se svojí ženou už krásných 30 let a jejich láska stále kvete. Jak ale prozradil, v posteli se s ním spát nedá. „Máme oddělené ložnice už teď, protože se se mnou nedá spát. Vstávám brzy ráno a ona by se budila. Někdy se přitulím a pak jdu k sobě do obýváku a tam spím,“ popisoval dál v rozhovoru a zároveň nahlas uvažuje, jestli jsou jeho odpovědi ještě možné k uveřejnění.

Hartlova milá a pohledná žena se už evidentně před každou veřejnou akcí děsí, co zase manžel prozradí. „Nedávno jsme měli debatu s manželkou, která se ptala, jestli je nutné, abych jí vylizoval nos – my v rámci tulení zajíždíme všude možně… To taky nevím, jestli se může vysílat. Tohle nesmí vidět moje žena…,“ pokračoval před publikem i kamerami. „Nám to totiž dělá hodně dobře. Ty vogo, to fakt nemůžete vysílat,“ vystřelil ještě spontánně k manželským hrátkám a společně s moderátorem přešel na jiné téma.

Od manželství k Lovcům bobrů

Patrik Hartl je mimo jiné autorem nové komedie Lovci Bobrů. A naznačil, že bobři se ve hře opravdu objeví. „Bobři tam budou obojí. Jednak tam bude skutečný bobr, teda elektrický chlupatý, kterého na konci Bob Klepl umlátí lopatou. O ostatní se postarají Monika Absolonová a Sabina Remundová,“ zestručnil Hartl děj očekávané divadelní novinky, která bude mít světovou premiéru už 7. června v divadle Studio DVA.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.