Patrik Hartl v minulosti utekl od intimního momentu se ženou. Vzpomněl si na matku

Patrik Hartl v Show Jana Krause

Spisovatel Patrik Hartl promluvil o nové knize a došlo i na konverzaci o ženském světě. Autor bestsellerů prozradil, že závidí své manželce její kamarádky a způsob, jakým spolu komunikují o svých pocitech. A kromě toho také zavzpomínal na pikantní událost ze svého intimního života.

Oblíbený spisovatel, režisér a občasný herec Patrik Hartl vydal novou knihu Andulka Andula, což je jeho první literární počin pro děti. Pro tvorbu Patrika Hartla je typické autorské experimentování. Tak například ve svém románu Gazely se dívá na svět ženskou perspektivou. „Bavilo mě představovat si, jak bych reagoval na život, kdybych byl žena,“ poznamenal spisovatel v Show Jana Krause a dodal, že své ženě záviděl její kamarádky. „Ona si přes den s kamarádkami vlastně pořád vyměňuje nějaké zprávy a jsou v takovém úzkém emocionálním kontaktu, protože ony si nesdělují fakta, ale pocity,“ upřesnil spisovatel.

V mužském světě to podle něj funguje jinak. „Já si s Martinem Hofmannem, to je můj nejlepší kamarád, tak jednou za dva týdny napíšu, kdy se uvidíme. On na to rovnou odpoví třeba čtvrtek, já na to napíšu: dobrý, a je to vyřízené. Kdežto ona, jak neustále ventiluje své pocity, má odezvu, a ty pocity se buď zvětšují, nebo zmenšují. Když jsou radostné, tak se zvětšují, holky mají větší radost, a když je nějaký problém, tak zase mají větší strach, ale zase když jedna má problém a ostatní ne, tak se ten problém zmenší, protože si to navzájem řeknou. No, a to jsem si chtěl vyzkoušet, a tak jsem si vymyslel ty kamarádky, které jsou moje a chovají se tak, jak já chci,“ popsal umělec známý svým specifickým a nakažlivým smíchem.

Chtěl bych mít samčí respekt...

Jeho hlasitý projev radosti mu ale občas vadí.  „Čím dál tím víc se za ten smích stydím,“ prozradil. „Ale zase když se tak můžu smát a nestydím se, tak jsem strašně šťastný,“ dodal Patrik. Také by si prý přál mít sto deset kilo svalové hmoty a více vypadat jako chlap. „Jako že bych měl takový ten chlapský respekt. Takový ten samčí. To já nemám,“ posteskl si Hartl v premiérovém díle pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu ve 21:40 na Primě.

Velkou změnou v jeho životě pak bude účast v taneční soutěži. „Já už jsem si připadal strašně zakrnělý a potřeboval jsem se hýbat,“ vysvětlil Hartl, proč je za tento impulz rád a proč na tuto nabídku přistoupil. „Myslel jsem si, že si tak budu tančit a budu se snažit a budu dřít a bude mě to bavit. To se děje, ale zároveň ještě musím mluvit s mnoha lidmi a každý se mě stále ptá, jak se cítím, a tak dál. A já jsem z toho takový vykulený, protože zřejmě nejsem připravený na ty přímé přenosy,“ vyprávěl autor bestsellerů. Vyznal se také z toho, jak moc ho zaskočila intimita tance a jak se bál, aby z něj nebyla jeho taneční partnerka zklamaná. „Teď nevím, jestli jsem si neukousnul víc, než dokážu sežvýkat,“ podělil se Patrik o své obavy.

Mohlo by vás zajímat: Patrik Hartl promluvil o milostných hrátkách se ženou. Jejich záliba je dědičná

„Potřeboval jsem nějakou velkou událost, která by mě rozhýbala. Protože moje žena je spokojená s tím, jak vypadám,“ upřesnil spisovatel, který se v minulosti už několikrát svěřil s tím, že se jeho žena bojí, co zase v éteru vypustí. A tentokrát tomu nebylo jinak. Hartl totiž s moderátorem Janem Krausem otevřel svou intimní minulost a zavzpomínal na humornou příhodu, kdy od jisté ženy utekl, protože mu připomněla jeho matku. „Teď jsem se normálně odhalil víc, než jsem čekal. Ty vogo, to ani nevím, jestli jsem říkal ženě,“ dodal se strachem v hlase Hartl a diváci propukli v nezastavitelný smích, jak se můžete přesvědčit v ukázce v úvodním videu.

Patrik Hartl byl v minulosti se svou ženou také hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.